Fiziğin çok iyi bence. Boy kilo falan. Tutku ve libidon daim olsunnnilk sorum :) ben yeni evli bir kadınım bazı bireysel sebeplerden ötürü ilk cinsel deneyimi eşim ile yaşadım . Çok tutkulu bir çiftiz ve ben dediler gibi aşığım libidom da çok yüksek . Lakin durum şu ki ben orgazm konusunda eksiklikler yaşıyorum. Eşim çok bakımlı seksi ki ben de öyleyim günümüz şartlarında manken ölçülerinde 175 boy 55 kg spor yapan bakımlı kendini seven biriyim . Yani özgüven problemim de yok ama kendimi bu haz konusunda eksik buluyorum ve soğumaya başladım kendimden . Böyle deneyimler yaşayan hemcinslerimin yorumunu merak ediyorum.
Evet bir türlü hissedemiyorum o durumuhaz konusunda eksik bulmak derken, orgazm olamamaktan mı bahsediyorsunuz?
Ama sonuçta güzel duygusal bir ilişkim var tek eksik benim hazzım gibi hissediyorumHer sekste orgazm olacak diye bir şey yok bu arada. İlla orgazm olsun diye kasma kendini. Akışına bırak cinsel hayatının tadını çıkar
Eşinle yeterince ön sevisme oluyor mu, yani kendi aldığın zevk az mı ?Ama sonuçta güzel duygusal bir ilişkim var tek eksik benim hazzım gibi hissediyorum
Oldukça yeterli ön sevişme yaşıyoruz ekstra ekipmanlara ihtiyaç duymayacak kadar hazır oluyorum :) sorun sadece merak ettiğim o haz kalıyorEşinle yeterince ön sevisme oluyor mu, yani kendi aldığın zevk az mı ?
Hassas noktalara dokunsun hafif hafif.Ama sonuçta güzel duygusal bir ilişkim var tek eksik benim hazzım gibi hissediyorum
Evet aslında yetişkin içeriklerdeki gibi olmamasına takılıyorum ama aşık olduğum adamla yapıyorum sonuçta sevişmeyi de seviyorum lakin o titreme vs oluyormuş hiç birini hissetmiyorum benimki duygusal doyum olarak kalıyor . Bedensel haz sıfırhaz konusunda eksik buluyorum cümlesini biraz açarmısınız? yetişkin içeriklerdeki gibi bağırmalı, abartı bir hale bürünmek ise gerçekte bu böyle değil, kalıplardan kurtulmamız gerekli. eşiniz ne yaparsa yapsın hiç zevk alamama, vb. proglemler varsa onuda siz mastürbasyonla vücudunuzu tanıyarak sonrasında da eşinizle uygulayarak, odaklanarak aşabilirsiniz. önceki konularada baktım hep bu tarz tavsiyeler olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?