Orgazm

malena000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
10
7
29
ilk sorum :) ben yeni evli bir kadınım bazı bireysel sebeplerden ötürü ilk cinsel deneyimi eşim ile yaşadım . Çok tutkulu bir çiftiz ve ben dediler gibi aşığım libidom da çok yüksek . Lakin durum şu ki ben orgazm konusunda eksiklikler yaşıyorum. Eşim çok bakımlı seksi ki ben de öyleyim günümüz şartlarında manken ölçülerinde 175 boy 55 kg spor yapan bakımlı kendini seven biriyim . Yani özgüven problemim de yok ama kendimi bu haz konusunda eksik buluyorum ve soğumaya başladım kendimden . Böyle deneyimler yaşayan hemcinslerimin yorumunu merak ediyorum.

ilk sorum :) ben yeni evli bir kadınım bazı bireysel sebeplerden ötürü ilk cinsel deneyimi eşim ile yaşadım . Çok tutkulu bir çiftiz ve ben dediler gibi aşığım libidom da çok yüksek . Lakin durum şu ki ben orgazm konusunda eksiklikler yaşıyorum. Eşim çok bakımlı seksi ki ben de öyleyim günümüz şartlarında manken ölçülerinde 175 boy 55 kg spor yapan bakımlı kendini seven biriyim . Yani özgüven problemim de yok ama kendimi bu haz konusunda eksik buluyorum ve soğumaya başladım kendimden . Böyle deneyimler yaşayan hemcinslerimin yorumunu merak ediyorum.
Fiziğin çok iyi bence. Boy kilo falan. Tutku ve libidon daim olsunnn 🔥🔥🔥 kendinden soğuma canım, niye soğuyorsunki ?

Her sekste orgazm olacak diye bir şey yok bu arada. İlla orgazm olsun diye kasma kendini. Akışına bırak cinsel hayatının tadını çıkar 💅💅

Ön sevışmeyı uzun tutun. Ve kendın zevk aldığın yerlerını , pozsyonu keşfet. Mutlaka senı doruklara çıkartacak bı pozıyşın vardır:) farklı farklı deneyerek bulabılırsın. Bırazda zıhınde orgazm olmak. Tam odaklanmak lazım,sizi uçaracak şeyi bulun:)

haz konusunda eksik buluyorum cümlesini biraz açarmısınız? yetişkin içeriklerdeki gibi bağırmalı, abartı bir hale bürünmek ise gerçekte bu böyle değil, kalıplardan kurtulmamız gerekli. eşiniz ne yaparsa yapsın hiç zevk alamama, vb. proglemler varsa onuda siz mastürbasyonla vücudunuzu tanıyarak sonrasında da eşinizle uygulayarak, odaklanarak aşabilirsiniz. önceki konularada baktım hep bu tarz tavsiyeler olmuş.

haz konusunda eksik buluyorum cümlesini biraz açarmısınız? yetişkin içeriklerdeki gibi bağırmalı, abartı bir hale bürünmek ise gerçekte bu böyle değil, kalıplardan kurtulmamız gerekli. eşiniz ne yaparsa yapsın hiç zevk alamama, vb. proglemler varsa onuda siz mastürbasyonla vücudunuzu tanıyarak sonrasında da eşinizle uygulayarak, odaklanarak aşabilirsiniz. önceki konularada baktım hep bu tarz tavsiyeler olmuş.
Evet aslında yetişkin içeriklerdeki gibi olmamasına takılıyorum ama aşık olduğum adamla yapıyorum sonuçta sevişmeyi de seviyorum lakin o titreme vs oluyormuş hiç birini hissetmiyorum benimki duygusal doyum olarak kalıyor . Bedensel haz sıfır

Masturbasyon yapıp kendiniz keşfedeceksiniz. İlişkide de partnerinizi yönlendireceksiniz.

yetişkin içeriklerdeki gibi bir cinsel hayat yok zaten, onlar çok abartı ve gerçeklikten uzak. eğer gerçekte oralardaki gibi olsaydı ilişkiler; apartmanlarda oturulamazdı. bedensel ghazzı vücudunuzu tanıyarak partnerinizi yönlendirerek yakalayabilirsiniz, ama oda hepimizde farklılık gösterir. titreme, bağırma, sıvı çıkışı durumları bünyeden bünyeye farklılık gösterir. ortak yanlarımız şunlar olabilir; kasılırız, yoğun ıslanırız, nefesimiz hızlanır, içimizde böyle bişey patlıyor gibi hissederiz vb.

X