- 1 Mart 2021
- 541
- 916
- 31
- Konu Sahibi Skygirll06
Kizlar yeni uye degilim diger adimla arkadaslarim bildigi icin burdan yaziyorum konu su partnerimle (henuz evli degiliz ama bu yaz evlenicez) gecen hafta beraber kaldik 1 hafta ve 1 haftada hergun birlikte olduk ama eski cinselliklerimizde ben orgazm olamiyordum ve olmus gibi yapiyodum (niye yapiyosam). Ben daha duygusal opup koklamali on sevisme sonrasi haz alip sonra orgazm olabiliyorum (soylemistim onada) neyse gecen artik canima tak etti cunku az biraz on sevisme sonrasi birlikte olunca ilk o bosaliyor ve her seferinde wcye gidiyo cisini yapiyo geliyo benimde istegim gidiyo devam etmek istemiyorum. En son kizdim hep kendi isini gorup gidiyosun wcye diye o da bana ben devam edicem sen ustunu giyiyorsun diyo bende oncekilerde numara yaptigimi bosalmadigimi soyledim biraz tartisma sonrasi uyuduk. Ertesi gun ilk sen orgazm ol sonra ben olurum tutarim kendimi dedi neyse oldum ama bu kezde sanki benim bosalmami gorev edinmis gibi endekslenmis gibiydi hali sanki zevk almiyor sadece bosalimda gorevi bitsin seklinde sonra zaten kendi bosalirken zevk alirim kafasinda gibi oluyor kendi bosalacagi zaman zevk ala ala oluyo o is cidden canimi skiyo. Cok seviyorum ama cinsellikte uyumsuzuz resmen. Orgazm oluyorum ama hic tat alarak olmuyorum olsun diye oluyo resmen