beautifulwoman Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 493 204 30 Temmuz 2022 Konu Sahibi beautifulwoman #1 Arkadaşlar yaklaşık 7 gün önce yumurtlama oldu ve değerlendirdik 2 gündür orgazm oluyorum şimdi orgazm olunca o kasılma ile embiryo dışarı atılır mı ?
Arkadaşlar yaklaşık 7 gün önce yumurtlama oldu ve değerlendirdik 2 gündür orgazm oluyorum şimdi orgazm olunca o kasılma ile embiryo dışarı atılır mı ?
TheSweetWitch Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2022 2.035 1.634 30 Temmuz 2022 Konu Sahibi beautifulwoman #2 beautifulwoman .!.: Arkadaşlar yaklaşık 7 gün önce yumurtlama oldu ve değerlendirdik 2 gündür orgazm oluyorum şimdi orgazm olunca o kasılma ile embiryo dışarı atılır mı ? Genişletmek için tıkla... Ciddi değilsinizdir umarım. Tabi ki hayır
beautifulwoman .!.: Arkadaşlar yaklaşık 7 gün önce yumurtlama oldu ve değerlendirdik 2 gündür orgazm oluyorum şimdi orgazm olunca o kasılma ile embiryo dışarı atılır mı ? Genişletmek için tıkla... Ciddi değilsinizdir umarım. Tabi ki hayır