sesimi duyduğunda bile hareketlenirdi normalde umarım böyle yıpratmaz kendini, erken boşalması da problem değil benim için kalbi kırılmasın yeter ki kendinde hata aramasınYalanı yeni öğrendi ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Artık kendini özgüvensiz ve yetersiz hissediyor. Bundan sonra olacaklari söyleyeyim size; erken boşalma ya da iktidarsızlık.
oluyor ama 5in birinde oluyor ve yine de zorlanıyorumÜstte olduğun poziyon orgazm için kolay olur
Malesef artik çok geç. Orgazm olamamanız psikolojik olabilir. Ondan tamamen bağımsız olabilir. Keşke gelip buraya bunu sorsaydiniz ilk.sesimi duyduğunda bile hareketlenirdi normalde umarım böyle yıpratmaz kendini, erken boşalması da problem değil benim için kalbi kırılmasın yeter ki kendinde hata aramasın
Ben 3 senedir evliyim bir kez bile orgazm olmadım ama bunu büyük bir problem olarakta görmedim açıkçası ayrilmanizi gerektirecek bişey mi bilemedimarkadaşlar merhaba gerçekten çok kötü bir durumdayım lütfen yargılamadan bana öneri tavsiye sunun aklımı kaçırmak üzereyim. yaşım henüz genç 2 senelik birbirimize deliler gibi aşık olduğumuz bir ilişkim var, iki senedir de aktif seks hayatımız var haftada 8 9 kere birlikte olduğumuz oluyor. ben ilk başlarda hep geçmesini bekledim ama iki sene oldu ve ben hala boşalırken problem yaşıyorum. klitoral olarak boşalıyorum ama vajinal olarak olmuyor. üstteyken ve oral yaparken boşalabiliyorum ama o da 15 20 kereden fazla olmamıştır. çok zevk alıyorum çok seviyorum onu odaklansam da olmuyor. ve diğer problem de ben bunu malesef 2 sene sakladım yaşımız genç olduğu için özgüvenini kırmak istemedim kendinde problem aramasını istemedim kendini çok yıpratıcaktı çünkü ama konunun onunla hiç alaksı yok aslında ve dün itiraf ettim artık çok üzüldü çok kırıldı ayrılmak istedi ona yalan söylediğim için birdaha seks yapmak istemediğini söyledi. gerçekten bu ilişkide ondan sakladğım tek şey ve hergün pişman oldum ama özgüvenini kırmak istemedim.
şimdi benim iki sorum var:
1) orgazm olmamı nasıl kolaylaştırabilirim nasıl bunu aşabilirim sevgilim önümde böyle zevk alırken rol yapmak değil gerçekten bende olmak istiyorum.
2) onun özgüvenine nasıl yardımcı olabilirim nasıl bu konuya sıcak yaklaşmasını sağlayabilirim, dediğim gibi ayrılmak istedi bizim ayrılıklarımız üç beş gün sürer ve ayrı dediğimiz sürede bile aşkım bebeğim deriz birbirimize karşı koyamayız ama şuan son kez sevişmişiz haberim yokmuş artık seks yapmak bile istemiyorum falan diyor lütfen nasıl yaklaşmalıyım yardım edin.
3 yıl az bı zaman değil sizde iyi sabır varmişBen 3 senedir evliyim bir kez bile orgazm olmadım ama bunu büyük bir problem olarakta görmedim açıkçası ayrilmanizi gerektirecek bişey mi bilemedim
Ama bu buyuk bi problem.Ben 3 senedir evliyim bir kez bile orgazm olmadım ama bunu büyük bir problem olarakta görmedim açıkçası ayrilmanizi gerektirecek bişey mi bilemedim
ben kendine güvenini kırmamak için sakladım bugüne kadar ve o yalan söylediğim için tepkili dinlemek bile istemiyorBen de vajinal olmuyorum o yüzden ilişki esnasında klitoral destek veriyorum. Partnerinizle böyle şeylerde açık olun. Ben olduğu gibi anlattım sonuçta zevk alıyorsak nasıl olduğunun anlamı yok. Her kadının yapısı farklı oluyor. Vajinal klitoral ayrımı bile çok kesin çizgili bir şey değil. Gidin konuşun yani mevzuyu açık açık