• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orgazm olamamak..

asena19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
110
2
96
Layseri
:77::26::26:
merhabalar ben yenı evlı sayılırım bır yıl olmadı. oncelerı vajınusmus ve onun yarattıgı tahribat ile hatalarla vajinal enfeksiyon ile ugrastım ve şimdi de bu sıkıntım var.. ben hiç bir ilişkimde olmadım. Normal yolla girilme oluyor artık ama ben hiç birşey duymuyorum anlamıyorum bıle gırdıgını. bazen yıne psikolojik olarak urkunce acı hıssedıyorum :((((:25::25::26::26::50::50: ama hiç orgazm olmadım :(( normal surtunme ıle oluyorum ama o eskıde kaldı artık onunla ugrasmıyoruz .(( acıdan baska bırsey hıssetmıyorum..

benzer durumlar yaşan var mı paylaşır mısınız lütfen. nasıldınız neler yaptınız??:26::26::44::44:

tatlım ön sevişme çok önemli bunu biraz uzun sürdürmeyi dene bence onu arzularsın bu sırada sadece bir fikir umarım işe yarar :34:

hımm bı de benım şu sorunum var aşırı utanıyorum eşimden :(( ay ne tuhaf di mi ama hala utangaclıgımı atamadım. ne kadar sacma ama öyle asırı utandıgım için konsantre olamıyorum . sevıyorum onu o yuzden çok utanıyrm ne ters bı durum :)):95::95:

tatlımm eşinle bu konuda sana yardımcı olmalı hatta bu konuda espriler yaparak utangaçlık atlatılabilir:1:eşinle evlilik önzesi ne kadar süre bi beraberliğin vardı o zamanda mı böyle utangaçtın:26:

bız yenı degılız de 6 yıl uzerıne evlendık :97:

ama ben o zamanda utancagtım. bi öpüşmede sıkıntım yok :)) ben ona çok saygı duyuyorum aramızda çok saygı var.. yanı boyle nasıl desem bıraz cıddıyız gıbı ama o anlatıyor bana ben senın neyınım neden bu kadar cekınıyorsun bazen kızıyo o zaman oyle utanıyorum kı :((( :59: özür diliyorum ama işte sıkıntı olmaya basladı.. :( hanı sanırım erkekler bıraz gırışken kadınları sevıyor galıba yatak odasında :( :44:

ahh tatlım öyle bir toplumda yetişiyoruzki her şey tabu konuşmak bile cinselliği o yüzden seni anlıyorum bu konuda kitaplar vardır mutlaka internetten bir araştırıver taktikler vardır bu konuda bende bulursam bişeyler yazıcam sana

hımm tmm.:44: tşk ederım :)) özel mesaj da atabılırsın bulursan. şu verılen topiği de bi okuyayım belki bişi vardır.:44::25:

mesala bak tatlım kendine şöyle en beğendiklerinden iç çamaşirları al kokularında etkili olduğunu düşünüyorum çok hoşuna giden kokulardan sürebilirsin özen yani hazırla kendini bu işi beynimde bitircem de ve odaklan

:90: çok ilgin iç çamaşırları var evet ama cesaret istiyor sanırım :90: koku fıkrı de hoşuma gıttı gercekten etkılı olabılır. :46: ay herseyı denemek ıstıyorum.

özelden yardım etmeye calışan arkadaşlarım a tşkler şu mesaj sınırım dolsun hemen donucem sizlere :(( şu kurallar yuzunden kısıtlanıyoruz ya. 100 mesajım olmadıgı için özel mesaj atamıyorum :(

Günde 500 kez orgazm oluyor

Cep telefonu titreşimi, tren yolculuğu ya da turnike sesi yetiyor!

İngiltere'de Basingstoke'da yaşayan ve geçmini temizlikçilikten kazanan Zara Richardson günde 500 kez orgazm oluyor.

30 yaşındaki Richardson'u cep telefonu titreşiminden, trende yolculuk sırasında sarsılmaya, alışverişte kullanılan arabadan turnike sesine birçok şey uyarabiliyor. Bunun nedeni Richardson'ın kısa adı tıpta 'PSAS' olarak bilinen Sürekli Cinsel Uyarılma Sendromu'ndan musdarip olması. Bu durum arkadaşlarıyla akşam yemeği yerken hatta iş görüşmesinde bile sürekli 'orgazm krizi' tutan Richardson'ın hayatını kabusa çeviriyor.

Doktorların kendisine anti-depresan ve ağrı kesici verdiğini ancak bunların da kesin çözüm olmadığını anlatan Richardson, "Vücudumun kontrolünü kaybediyorum bu korkunç bir şey. Her kadın orgazm olmak ister ben seksten soğudum. Bazen bir paket donmuş havuç veya bezelye üzerinde oturuyorum çünkü soğuk orgazm isteğini biraz azaltıyor" diyor.

"TATMİN ETMENİN İMKANI YOK!"
Erkek arkadaşı Rob'un "Seni cinsel anlamda tatmin etmemin imkanı yok" diyerek kendisini terk ettiğini söyleyen Richardson, "Bu sendrom nedeniyle yalnız kalmaya mahkumum" diyerek kesin tedavi bulunması amacıyla yapılacak araştırmalar için bağış toplamayı planlıyor.

http://www.haberturk.com/dunya/haber/785220-gunde-500-kez-orgazm-oluyor

:17::18:

Back
X