- 3 Şubat 2018
- 6.031
- 23.734
- 27
-
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
Henüz 3 aylık evli ve sadece iki haftadır sorunsuz bir şekilde ilişkiye girebildiği bir cinsel hayatı olan birine yapılabilecek en acımasız ve en ufak bir mantık kırıntısı içermeyen bir yorum olmuş.Evlenme yasina gelmiş ve bi kez bile orgazm olmamışsın. Bu saatten sonra 'da olmazsan olur. Uğraşma boşver.
Yapma yav! Sizler de mantık kırıntısı olsaydı, bugün bu sorunu yaşamazdınızHenüz 3 aylık evli ve sadece iki haftadır sorunsuz bir şekilde ilişkiye girebildiği bir cinsel hayatı olan birine yapılabilecek en acımasız ve en ufak bir mantık kırıntısı içermeyen bir yorum olmuş.
Kırıcı konuşmuşsun o yüzden beğenmedim soru Sormuş fikir vermek gerekirZemheriPoyraz G Gurbet4231 Zorunuza giden ne pardon? Neden dislike attınız? Hoşunuza gitmeyen ne? Bi açıklama yapın zahmet olmazsa.
Çözüm arayan bir insana bu şekilde tavır gösterilmesi bana çok kırıcı geldi ve bu bilinsin istedimZemheriPoyraz G Gurbet4231 Zorunuza giden ne pardon? Neden dislike attınız? Hoşunuza gitmeyen ne? Bi açıklama yapın zahmet olmazsa.
Yasal olarak cinsel ilişkiye girme yaşı: 18Evlenme yasina gelmiş ve bi kez bile orgazm olmamışsın. Bu saatten sonra 'da olmazsan olur. Uğraşma boşver.
Aynı problemleri ben de yasadım sonra okey nirvana prezervatif kullanmaya basladık kabartmalı olduğu icin cok zevk almanı saglıyo ve afrodizyak etkili bence bi dene pisman olmazsınız..Hanımlar, 3 aylık evliyim belki önceki konularımı bilenler vardır. İlk 2-3 hafta vajinismus yaşadım, sonraki yaklaşık 1 buçuk aylık süreçte de ağrılı ilişki yaşadım derken son iki haftadır ağrılar bitti ve sorunsuz bir şekilde ilişki yaşayabiliyoruz.
Kayganlaştırıcı kullanmaya gerek kalmıyor bunu da belirteyim, yani ıslanmada bir sorun yaşamıyorum. Ancak gelin görün ki zevk almama rağmen hiçbir orgazm olma durumu yaşamıyorum. Sadece zevk alıyorum ön sevişmeden o kadar. Eşimi seviyorum bu arada onda da bir sorunum yok.
Hayatımda hiç orgazm olmadım bu arada. Mastürbasyonu evlendikten sonra denemeye başladım birkaç sefer ama olmuyor sanırım kendimi rahatlatamıyorum bir türlü.
Sorunumu anlayabilmiş değilim. Hormonlarım normal bu arada doktora gitmiştim, ve isteksiz de değilim.
aynı mesajı farklı üyeliklerle her yere yazmayın.Aynı problemleri ben de yasadım sonra okey nirvana prezervatif kullanmaya basladık kabartmalı olduğu icin cok zevk almanı saglıyo ve afrodizyak etkili bence bi dene pisman olmazsınız..