- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
- Konu Sahibi mutlulukarayiciii
Merhaba herkese iyi akşamlar. Yıllardır uğraştığım bir problemim var. 5 yıllık bir cinsel yaşantım var ancak tatmin olan taraf 1 kez bile ben olmadım. Hiç bir şekilde zevk almamak artık beni boğuyor ve eşimden çok uzaklaştım. Onunla başka problemlerimizin olmayışı sadece bu problemden ötürü ondan çok uzaklaşmamda beni daha çok üzüyor. Bir çocuğumuz var. Ten uyumunu hiç bir zaman yakalayamadım. Çok çok üzgünüm. 23 yaşındayım. Doktorun önerdiği parmak egzersizleri falan işe yaramadı. En başta bir acı duyuyorum daha sonra acı hafifliyor bazen tamamen geçiyor bazen ilişki bitene kadar devam ediyor. Çok yoruldum. Bazen çok mecbur kalınca mastürbasyon ile gideriyorum ihtiyacımı. Bunu yapmaktan nefret ediyorum neden diye sorguluyorum sürekli. Eşim nazik birisidir ama bu problemi çözmek için çokta uğraşmıyor. Uzun tutmaya çalışıyor düzelir umuduyla ama hiç düzeldiğini görmedim. Çok istekli bir insan olupta tatmin olamamak çok zormuş. Kimseye anlatamadığım içinde işin içinden çıkamıyorum. Bu durumu yaşayıp atlatanlar var mı?