• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

orgazm-kan

nalanbilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
288
1
68
Eskişehir
yaklaşık bir haftadır orgazm olduktan sonra akıntımla birlikte kan geliyor kusura bakmayın biraz açık söyledim ama çok korkuyorum sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi ? adetim biteli 3 haftayı geçti yani adet kanı da değil kafam karıştı :S

orgazm olurken idrarda gelebilirmis,idrar yollarinda bir iltihaplanma falan olmasin

güzelim sağlık bakanlığının bir hattı var. Doğum kontrol yöntemleri ve cinsel sağlık hattı diye. İstersen bi ara jinekologlar açıyor çünkü telefonu.
az çok bişey söyler, en azından ihtimalleri öğrenmiş oluruz.

umarım kötü bişey değildir. geçmiş olsun...

orgazm i normal iliski ilemi oluyorsun.. bir obje kullaniyormusun nadir de olsa..

duvarda yada rahim girisinde zedelenme olmus olabilir.

sadece orgazm sonrasi olmasida.. kasilmalar sonucu daha once kanama olduysada disari o zaman atiliyordur.

gecmis olsun.

orgazm i normal iliski ilemi oluyorsun.. bir obje kullaniyormusun nadir de olsa..

duvarda yada rahim girisinde zedelenme olmus olabilir.

sadece orgazm sonrasi olmasida.. kasilmalar sonucu daha once kanama olduysada disari o zaman atiliyordur.

gecmis olsun.

obje kullanmıyorum kendim klitoral orgazm olduktan sonra kanla birlikte geliyor ama damlacık bile değil böyle nasıl desem kan pıhtısı şeklinde :S üç dört gündür aynı

Back