Orgazm Hazzı Yaşayamama

lorellacik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
52
57
88
30
Merhaba,

Cinsel isteğim olmasına rağmen orgazm olabildiğimi düşünmüyorum. Yani o orgazm hazzını yaşadığımı düşünmüyorum kayganlık ve istek arzu konusunda hiçbir sorunum yok ben de istiyorum ancak birliktelik esnasında orgazm olamıyorum. Partnerimin boşalmasından da keyif alıyorum ama ben de kayganlık dışında orgazm hazzını tadamadığım için rol yapmam gerekiyor.

Bununla ilgili alabileceğim bir takviye varmıdır? Varsa kullananların yorum ve tavsiyelerini rica ediyorum.

Merhaba,

Cinsel isteğim olmasına rağmen orgazm olabildiğimi düşünmüyorum. Yani o orgazm hazzını yaşadığımı düşünmüyorum kayganlık ve istek arzu konusunda hiçbir sorunum yok ben de istiyorum ancak birliktelik esnasında orgazm olamıyorum. Partnerimin boşalmasından da keyif alıyorum ama ben de kayganlık dışında orgazm hazzını tadamadığım için rol yapmam gerekiyor.

Bununla ilgili alabileceğim bir takviye varmıdır? Varsa kullananların yorum ve tavsiyelerini rica ediyorum.
Orgazm olamamanız size değil partnerinize bağlı onu yönlendirebilirsiniz 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀

aşko uyarıldığın noktaları partnerinden daha iyi bilirsin, oralarda kalmasını söyle, istediğin tarzda yönlendir, gerekirse elini dilini kullansın hoşlandığın tarzı sen söyle o oralarda ısrarcı olsun bu arada sen orgazma şartlanma kendini bırak, olursa olur şeklinde takıl.
not: ilişkiden önce lavaboya git çişim geldi falan olma, o his gelirsede sal kendini nasılsa ilişki öncesi yaptın onu sen. :D

aşko uyarıldığın noktaları partnerinden daha iyi bilirsin, oralarda kalmasını söyle, istediğin tarzda yönlendir, gerekirse elini dilini kullansın hoşlandığın tarzı sen söyle o oralarda ısrarcı olsun bu arada sen orgazma şartlanma kendini bırak, olursa olur şeklinde takıl.
not: ilişkiden önce lavaboya git çişim geldi falan olma, o his gelirsede sal kendini nasılsa ilişki öncesi yaptın onu sen. :D
Hahahaha hiç güleceğim yoktu. Takviye alma mı diyosunuz

Orgazm olduğumu hissetmiyor olabilir miyim
Pek hissedilmeyecek bir şey değil aslında ama bence yönlendirmelisin partnerini ya da anı yaşayıp orgazm için odaklanmayacaksın takviyelik bir durumun yok. Takviye alsan da orgazm olamama ihtimalin var en azından hormonsal düzenin bozulmasın.

Merhaba,

Onun için takviye değil teknik gerekiyor.klitoris masajı, vajinanın içinin parmakla uyarılması, vücudun hassas bölgelerine sakın va yavaş dokunuşlar gibi.

bacım erkekler gibi şunu içtimde ereksiyon oldum gibi bişe değilki bu, ben hiç takviye almadım, alandada fayda duymadım, tecrübesi olan yazsın bakalım takviye neymiş, ne işe yarıyormuş öğrenelim
Ben de almadım ama araştırdım damlalar varmış ve isteği çok üst seviyeye çıkarıyormuş okuduğuma göre ben de bunu kullanarak acaba sonuca daha kolay ulaşılabilir mi diye düşündüm

bence kendi zevk noktalarınızı bulup yönlenmek ve eşinizi yönlendirmeniz daha güzel olcaktır, dediğiniz şekilde bir ürün duymadım kullanmadım, varsa önerisi olan aldım uçtum dedikleri bi akşam alıp deneyebilirim, neden olmasın :D

Kilotoris masaji denesin eşiniz birleşme anında.

Back