Orgazm (bacakları sıkıştırarak)

cactuslove_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2019
1.532
1.280
Merhabalar herkese. Yıllardır film izlerken bacaklarımı sıkarak orgazm yaşıyorum. Fakat birleşmede ne yapsam olmuyor, klitorise birleşme sırasında dokunulmasından rahatsız oluyorum hatta. Üst pozisyonu falan okuduğum her şeyi denedim. Sıkıştırarak yıllardır bu şekilde alıştığım için mi acaba.
Nolur yardım :KK43:

konu içinde konu gibi olacak ama birleşme başladıktan sonra çok yoğun bir koku oluyor. ilaç kullanınca geçiyor sonra yine aynı var mı yaşayan,duyan?

Son düzenleme:
Merhabalar herkese. Yıllardır film izlerken bacaklarımı sıkarak orgazm yaşıyorum. Fakat birleşmede ne yapsam olmuyor, klitorise birleşme sırasında dokunulmasından rahatsız oluyorum hatta. Üst pozisyonu falan okuduğum her şeyi denedim. Sıkıştırarak yıllardır bu şekilde alıştığım için mi acaba.
Bacağınızı salın, elinizi de ordan çekin.

Ben yıllardır ikisini de yaparak doyuma ulaşabiliyorum. Üstteyken g noktanızı kesfetmeniz gerekiyor penis oraya düzenli temas ederse vajinal orgazm olabilirsiniz. Partnerinizle üstteyken buna dair denemeler yapsanız?

konu içinde konu gibi olacak ama birleşme başladıktan sonra çok yoğun bir koku oluyor. ilaç kullanınca geçiyor sonra yine aynı var mı yaşayan,duyan?
klitoral orgazm bacaklar kasılarak yaşanmaz mı zaten? yani bende de o şekilde oluyor da. hiç garipsememiştim daha önce. birleşme esnasında rahatsız olmanızın sebebini bilemedim ama odaklamayın kendinizi. kafanız çok rahat olsun ve ilişki yaşarken vajinal orgazm yaşamaya bakın. Şahsi fikrim bu sadece üstteyken oluyor (hiç olmazsa bende o şekilde). o zaman bacaklarınızı sıkmadan da orgazmın mümkün olduğunu anlarsınız.

Koku konusunda bir yorum yapamayacağım bir doktora görünmenizde fayda var.

Orgazm içinse partnerinizin üzerine boylu boyunca uzanmayı denemenizi tavsiye ederim. O şekilde git gel yapınca orgazm olmuştum ben ilk, bir süre sonra keşfediyorsunuz zaten. Şu an en kolay sevgilim üstteyken ve ben yüzüstü duruyorken orgazm oluyorum mesela. Bir de düşünmemeye çalışın ilişki sırasında çünkü biraz da psikolojik temelli bizim orgazm sürecimiz sadece bedensel zevke ulaşıp boşalan çok azdır sanırım.

Enfeksiyon var belli ki. Önce bunu çözün bence 🙄 yoğun bir koku altında şahsen ne ben orgazm olabilirim ne de eşime bunu yaşatabilirim sanırım, odaklanamam yani

Koku icin yorum yapacagim cunku ilac kullaninca geçiyor sonra yeniden oluyor yazmissiniz.Ben de öyle sanıp anlamamıştım. Nerdeyse 2 yil sonra bir prof teshis koymustu ki klomedia olmuşum.bir baktiriin derim

X