- 18 Haziran 2019
- 317
- 186
-
- Konu Sahibi Melodilove
İlk defa duydum..Jel kullanıyor musun?
Eşiniz sizin de zevk almanızı istiyorsa çok uzağa gitmesine, yapay şeyler araştırmasına gerek yok.Merhaba arkadaşlar yakın bi döneme kadar vajinusmus hastasıydım ki şukur yendim 3-4 ay olduilişki sırasında çok çok rahat değilim halen acı ve agrı hissediyorum maalesef , dolayıysla ilişki sırasında malesef acı ve agrıdan başka bişeye konsantre olup kendimi veremiyorum ve bu konudan müzdaribim eşim benimde bu güzel hisleri yaşamamı istiyor ilişki sırasında azdırıcı veya bitkisel anlamda şeyler araştırıyorduk belki faydası olur diye bilemiyoruz Derken orgazm aşısı diye bişeyle karşılaştık , ve bi anda heycanlandık açıkcası deneyen bilen varmı acaba
Yap ne?Jeli kaygınlaştırma işin diyorsunuz sanırım yok ama yap kullanıyorum ben
Kusura bakmayın telefonla yazdığım için yanlış harf basmışım yağ demek istemiştim.Yap ne?
Ben de bir kaç ay ilişkiye giremedim dr kayganlaştırıcı jel önerdi ve cok fayda etti.
Yağ jelnkadar etkili olmuyor malesefKusura bakmayın telefonla yazdığım için yanlış harf basmışım yağ demek istemiştim.
Yağ jelnkadar etkili olmuyor malesef
Ilk doktorun verdiği sadece kayganlaştirmisti sonra bi ara okeyin sıcak temas diye kayganlaştırıcısını almıştım o orgazma da yardımcı oluyorduBu söylediğiniz kayganlastirmak icin mi yoksa orgazmı mi tetikliyor