Orgazm aşısı..

Melodilove

Benim hâla bir umudum var 🍃
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
317
186
Merhaba arkadaşlar yakın bi döneme kadar vajinusmus hastasıydım ki şukur yendim 3-4 ay oldu 😊 ilişki sırasında çok çok rahat değilim halen acı ve agrı hissediyorum maalesef😔 , dolayıysla ilişki sırasında malesef acı ve agrıdan başka bişeye konsantre olup kendimi veremiyorum ve bu konudan müzdaribim 😔eşim benimde bu güzel hisleri yaşamamı istiyor ilişki sırasında 🤷🏼‍♀️ azdırıcı veya bitkisel anlamda şeyler araştırıyorduk belki faydası olur diye bilemiyoruz 🤷🏼‍♀️ Derken orgazm aşısı diye bişeyle karşılaştık , ve bi anda heycanlandık açıkcası deneyen bilen varmı acaba 🧐

Merhaba arkadaşlar yakın bi döneme kadar vajinusmus hastasıydım ki şukur yendim 3-4 ay oldu 😊 ilişki sırasında çok çok rahat değilim halen acı ve agrı hissediyorum maalesef😔 , dolayıysla ilişki sırasında malesef acı ve agrıdan başka bişeye konsantre olup kendimi veremiyorum ve bu konudan müzdaribim 😔eşim benimde bu güzel hisleri yaşamamı istiyor ilişki sırasında 🤷🏼‍♀️ azdırıcı veya bitkisel anlamda şeyler araştırıyorduk belki faydası olur diye bilemiyoruz 🤷🏼‍♀️ Derken orgazm aşısı diye bişeyle karşılaştık , ve bi anda heycanlandık açıkcası deneyen bilen varmı acaba 🧐
Eşiniz sizin de zevk almanızı istiyorsa çok uzağa gitmesine, yapay şeyler araştırmasına gerek yok.
Size oral yapmayı denese olmuyor mu? O güzel hisleri siz de yaşarsınız hem.

Aman diyim uzak dur. Adında hayır yok. Bide aşı. Kasa enjekte.
Sonrasında çok büyük sorunlarla karşılaşırsın.
Eğer çok matah bişey olsa muhtemelen dünyada ekmek peynir gibi revaçta olurdu. Sakın bulaşma öyle şeylere. Daha yeni yenmişsin. Alışma sürecindesin. Eşine de kendine de zaman ver. Hepsü yoluna oturur zaten

bulaşmayın öyle şeylere , doktor verirdi yoksa bu sorunu yaşayan herkese.kayganlaştıcı jel kullansın eşiniz elinizi de korkak alıştırmayın sürün biraz.siz de vajina girişine hindistancevizi yağı sürün ovalayarak.kendinizi olabildiğince rahat bırakın ve ön sevişmeyi uzun tutun, pozisyon değiştirin.

Yağ vajina bölgesinde iyi değil maalesef, floryasını bozup mantar enfeksiyonlarına vb neden olabiliyor, doktorun önereceği jelleri kullanın. Orgazm konusuna gelince, masturbasyon denediniz mi? eğer masturbasyon ile orgazm olabiliyorsanız sizde organik bir sorun yok demektir, ilişki sırasında da zamanla olur.

X