• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orgazım Kremi Kullanan varmı ???

Amaninnnnn onun kremide mi çıktı? Vayyy başımıza gelenler. hihoyyyt

anaaaaaaa bende duymamıştım...:1shok:
sahi varmıymış...kafamçokkarıştı
daha neler duyacağız kimbilir...:uhm:
cidden bilmiyordum...

çıkaran çıkarmışda eczaneden nasıl istenir bu ya...kardeş ordan bana bi tana orgazm kremi uzatsana!!!
artık adamın bakışını düşünemiyorum bile...

çıkaran çıkarmışda eczaneden nasıl istenir bu ya...kardeş ordan bana bi tana orgazm kremi uzatsana!!!

sengözlerimebaksanab:roflol:kaydirigubbakcemile

hakkat bende yeni duyuyorum :1shok:
kremide çıkmış hayırlı olsun ooooo oooookaydirigubbakcemile2

nasıl yani yaaa,öyle bi kremmi var,var da neden benim haberim yok
adı nedir,nerde satılır,kaç paradır,ay lütfen bütün bilgileri istiyorum yaa

kocam beni orgazm edemicek bir krem edecek öyle mi??
bir de kocam onu sürmeme izin verecek..
gülerim ben böyle işe..

ben aldım, eczaneye girdim, erkek olan eczacı varken solgarın başka haplarını falan sordum, teşekkürler ben bi broşürüne bakayım diyip ondan kurtulunca
çabucak bayan olanına şundan 1 adet alabilirmiyim diye femore kremi görserdim, o da çabucak sardı verdi.. bu zahmete değdi mi derseniz.. hayır, hiç bi işe yaramadı.. :delphin:

Bu kremler durup dururken orgazım yapmıyo diye biliyorum sadece duyulan hazzı artırmak ve orgazım olmasını kolaylaştırıyor diye biliyorum.Ben internetten araştırdım.Bir kerede gazetede okumuştum araştırma yapılan kadınların yarıdan fazlası etkisini çok iyi görmüş.Acaba femore mi iyi bir ürün değil.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 pek bi meraklı gördüm seni bayan sinyora :)sositosositosositososito

ben aldım, eczaneye girdim, erkek olan eczacı varken solgarın başka haplarını falan sordum, teşekkürler ben bi broşürüne bakayım diyip ondan kurtulunca çabucak bayan olanına şundan 1 adet alabilirmiyim diye femore kremi görserdim, o da çabucak sardı verdi.. bu zahmete değdi mi derseniz.. hayır, hiç bi işe yaramadı.. :delphin:

:jeyyar: iyi taktik falla yerimseniben

ben de böyle krem olduğunu bilmiyordum :smiley-cool:kafamçokkarıştı:1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 pek bi meraklı gördüm seni bayan sinyora :)sositosositosositososito

ben aldım, eczaneye girdim, erkek olan eczacı varken solgarın başka haplarını falan sordum, teşekkürler ben bi broşürüne bakayım diyip ondan kurtulunca çabucak bayan olanına şundan 1 adet alabilirmiyim diye femore kremi görserdim, o da çabucak sardı verdi.. bu zahmete değdi mi derseniz.. hayır, hiç bi işe yaramadı.. :delphin:

:jeyyar: iyi taktik falla yerimseniben

ben de böyle bi krem olduğunu bilmiyordum :smiley-cool:kafamçokkarıştı:1rolleyes:

vay basima gelene bak
nerden bulunuyormus bu kacaymis e bende ilk defa duyuyorum
emme ise yaramaz yawws krem nasil etcek ki onu:roflol:
heruf yapamiosa krem mi yapcak ellesen de get yaws sengözlerimebaksanab

e kızlar krem tek başına yapmıyor herhalde bu işi,ne demek kocamın yapamadığını o nasıl yapacak
kremin amacı,işlevi kolaylaştırmak ve hızlandırmaktır herhalde,yoksa yani düşünsene kremi sürüp oturacaksın eeee bi işe yaramıyor,şöyle örnek vermek lazım,mesela bileğinizi burktunuz eşinizde ağrının hafiflemesi için masaj yapıyor,ama ağrı hafiflemiyor aksine yapılan asaj daha çok ağrıtıyor işte bu durumda etkili bi krem(merhem)ile beraber masaj yapılırsa ohhh
ağrı yok sızı yok,bilmem anlatabildimmi

Arkadaşlar kremde ne.Daha gelişmişini icat etmişler Orgazm iğnesi.Kadınları uçuruyormuş.Fiyatıda 2000 dolar civarında .Ülkemizde satışı varmı bilmiyorum fakat en etkilisinin bu olduğunu okumuştum.

Back
X