Organze perde kullananlar buraya çok acill

xixtxixr&buse

Sana ait bütünüm :)))
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
1.183
2
116
Adıyaman
Arkadaşlar perdelerimi yıkayacağım fakat bir sorunum var perdelerim Brillant ütü sevmez perde dedikleri perdelerden üstü pul işlemeli ben bozulsunlar istemediğimden nasıl yıkyacağıma karar veremedim 30 derece de 400 devir de yıkasam bişey olur mu ?

30 derece 800 devirde yıkıyorum ıslakken asıyorum asla ütü sürmüyorun perdelerime
eğer kalorifer isi varsa da biraz kirçöz katıyorum deterjana mis gibi oluyorlar
pulu da ütüsü de bozulmuyor

canım de aynı tüllerden var bende tül programında yıkıyorum deretjan yumuşatıcı kokuyorum çıkınca hemn asıyorum benim 1 sene oldu alalı hala aynı hemde aynı marka perdelerimiz
benim makinem arçelik 7 kilo 800 devirde sıkıyor canım tül programında ama yıkayabilirsin pullara birşey olmuyor:dance:

Canım yardımların için çok teşekkür ederim benimde alalı 1 yıl oldu bir şey sorucam sana kosla tul aldım hemde toz olanından hemde sıvı olanından benlerden herhangi birisini kullandın mı?

slm benimde perdelerim pullu.yeni evliyim bende tereddüt ettim yıkarken.ama bişey olmadı.ben önce pullar içeri gelecek şekilde 3_4 kere katladım sonra narin 30 da yıkayıp bitince hemen astm.hafif kırışma oldu ama büyük perdemde çünkü makinam 5 kiloluk ama küçüğüne bişey olmadı.

Canım yardımların için çok teşekkür ederim benimde alalı 1 yıl oldu bir şey sorucam sana kosla tul aldım hemde toz olanından hemde sıvı olanından benlerden herhangi birisini kullandın mı?

bende organze tüllerime kosla tül tozunu kullanıyorum.sıvı olanı kolalı gibi durduruyormuş.

onuda deniycem...

bende organze tüllerime kosla tül tozunu kullanıyorum.sıvı olanı kolalı gibi durduruyormuş.

onuda deniycem...

organze tüllerin kullanımı yıkama ve ütü konusunda çok zor diye biliyorum.Ama çok güzel duruyorlar bende organze perde yaptırmak istiyorum...önerirmisiniz kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…