• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

organizasyon firmaları hakkında yardıma ihtiyacım var:((

elwans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
2
0
86
İzmir
merhaba arkadaşlar... 2012 gelinlerinden olacağım oldukça heyecanlıyım malum en önemli gecelerimizden biri her şey çok güzel olsun istiyorum doğal olarak ama içime tam olarak sinen bir mekan bulamadım işin içinden nasıl çıkacağımı da bilemedim şu an acaba bir organizasyon firmasıyla mı çalışsak diye düşünmeye başladım şimdiye kadar bu konularla ilgilenmediğim için de nasıl bir yol izlenmeli bilemiyorum. organizasyon firmalarıyla irtibat kurup öyle mi yere karar veriliyor yoksa bir yer tutup mu firmalara başvuruluyor? bir de şu durum var kır düğün salonları fiyatları 6000 civarında(yemeksiz) bu şekilde bir yer tutup da firmayla anlaşmak da çok pahalı olur sadece bir kır alanı bulmak daha mantıklı geliyor onu da kabul eder mi ki bir el atın yaw kafam karıştı:S

İstersen mekanı tutup organizasyon firmasından orayı senın ıcın hazırlamasını ıstersın, istersen organizasyon firmasından mekan önermelerini istersin..

Her iki şekildede olur, zaten bir organizasyon firması senın bastan sonra her turlu detayınla ilgilenebilir (İyi bir firmaysa.. )

Pahalılık sorunu ise senin isteklerinle alakalı..Herşeyin en gösterişlisi her zaman daha pahalı olur..

Shivaorg

Geçende bir düğüne gittim oldukça şık ve güzel hazırlanmıştı Düğün yakın bir akrabamın olduğu için sordum hangi firma ile çalıştınız Eğlence organizasyonu dedi sizlere tavsiye bir fikir alınız çünkü organizasyonları oldukça şık.

Back