Şampuan ve Saç Kremleri organix şampuan ve şaç bakım ürünleri hakkındaki tüm düşünceleriniz..?

damlacagla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
31
0
86
Ankara
saçlarım daha önce yandığı için bir çok ürün kullandım (çeşitli yağ karışım ve kürlerinin down under nude kesinlikle tavsiye ederim ) ve çok şükür ki şu anda sürekli kırılması dışında bi problemim yok. kuru ve kırılan saçlar için organix hindistan cevizi şampuan ve kremin metini çok duydum daha önce organixin herhangi bi ürününü kullananlar varsa yorum yazarlarsa çok sevirim şimdiden teşekkür ederim :)

canım ben hindistan cevizli olanı kullandım coğu kullandıgım şampuan ve krem gibi kalıcı bi etkisi olmadı..birde brezilian keratin fön spreyini kullandım onun hiç bir etkisini göremedim saçımda bıraktığı hafif bi hindistan cevizi kokusu dışında ....ama hala umudumu yitirmedim organixten o yüzden bende organix moroccan argan kuru sprey kullanan var mı onu merak ediyorum...

saçlarım daha önce yandığı için bir çok ürün kullandım (çeşitli yağ karışım ve kürlerinin down under nude kesinlikle tavsiye ederim ) ve çok şükür ki şu anda sürekli kırılması dışında bi problemim yok. kuru ve kırılan saçlar için organix hindistan cevizi şampuan ve kremin metini çok duydum daha önce organixin herhangi bi ürününü kullananlar varsa yorum yazarlarsa çok sevirim şimdiden teşekkür ederim :)

Canım selam,

Benim saçlarım kısa kesildiği için depresyona girdim. Bilirsin biz kadınlar saçlarımıza pek düşkün oluyoruz.:oops:

Ben mor olan saç uzatma için olan şampuanını kullandım bir de saç düzleştirici kremini aldım. İkisinden de çok memnun kaldım.
İkisinide sonuna kadar öneriyorum. Gratis' te indirim var. Aklında bulunsun.:cool:

Ben de daha önce Organix'in Biotin ve O2 volüm şampuanları kullanmıştım, ikisi de saçlarımı sertleştirdi maalesef.
Şimdi de nemlendirme etkili olan sea mineral serisini çok merak ediyorum. Bu şampuanı kullanan var mı arkadaşlar?

ilk 1 hafta aa çok güzelmiş dedim, fakat sonra yine diğer şampuanlardan bir farkı kalmıyor.

Back
X