• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Organik zeytinyağında marine peynir:)satış durdurulmuştur..

duru2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
781
21
118
Herkese,MERHABA.
Ben burdaki sayfaları gezinirken kendinden kısaca bahseden arkadaşların iyi yaptığını düşünüyorum. birbirimiz hakkında zihinlerimizde en azından bir çerçeve oluşuyor.bu sebeple kısaca kendimden bahsetmek istiyorum.

Herşeyden önce bir ANNEYİM:) atanamamış bir Tarih öğretmeniyim:) kızım henüz 8 aylık kızımı büyüttüğüm için şu an çalışmıyorum.
KK ile ilk tanışmam hamilelik öncesine dayanıyor. bizim çok istememize rağmen bir kaç yıl bebişimiz olmadı sürekli bizim durumumuzda olan arkadaşların tavsiyelerini takip ediyordum. KK ile ilk tanışmam böyle oldu. çok şükür uzun uğraşlardan sonra dünya tatlısı bir meleğim oldu.kızımın adı DURU YAĞMUR:)

GİRİŞİMCİ KADINLAR BÖLÜMÜ'nü de değerli arkadaşımız seyren sayesinde keşfettim. onun lezzetlerine ulaşmaya çalışırken...
Ben de kendimce yaptığım bir şeyleri size sunmak istedim.

aileme olabildiğince doğal gıdalar yedirmeye çalışıyorum bir çok anne gibi...yapmış olduğum marine peynir de aynı özenle seçilmiş malzemelerden yapılacaktır.Çünkü hepimiz için gıda konusu hassastır.

BİRAZ DA İÇERİĞİNDEN BAHSEDEYİM;
ZEYTİNYAĞI, burhaniye,altınoluk bölgesinden kendi evime aldığım soğuk sıkım sızma zeytinyağıdır.
FINDIK YAĞI, kesinlikle karışım yağ değil saf fındık yağı olanındandır. kendime yaparken.5/1 oranında fındıkyağı da ekliyorum hem daha lezzetlendiğini düşünüyorum hem de buzdolabında daha berrak olmasını sağlıyor. zeytinyağı donduğu için.fındık yağını isteğe göre koyarım.
BAHARATLAR, Balıkesir ve Adana yöresi köylerinden
SARIMSAK, köyden.
PEYNİR, İzmir-foça,altınoluk,burhaniye yörelerinden. izmir tulumu, sepet, kelle, mihaliç peynirleri. normal market peyniri koymuyorum. senelik peynirimi vakumlayarak alıyorum.

Elimde şu an 5 kavanozluk malzemem var. peynir ve zeytinyağı olarak. talep olursa egeye yolculuk var demek:) malzeme almam gerek.

1 kg'lık kavanoz halinde olacaktır. Fiyat olarak 25 tl.
Peynirler ve zeytinyağı pahalı olduğundan belirlediğim rakam budur.

Ayrıca sattığım her kavanozun 5/1 i felçli birinin bez, medikal ve ilaç masraflarına gidecektir.
Bunu burda yazmamın amacı böyle bir şey yapıyorum demek için değil burdan satış yapmasam da elimden geldiğince bi şeyler yapmaya çalışıyorum.

amacım az da olsa hepimizin bu tür şeylere yönelmesi, ben kavanoz başı 5 tl ayırıyorum.

burda satış yapan bir çok arkadaşımız etrafına şöyle bir baksın mutlaka eğitim desteğine muhtaç bir öğrenci ya da bir felçli,hasta,ihtiyaç sahibi mutlaka birilerini bulacaklardır.

damlaya damlaya göl olur. ürün başı bir lira bile bağışlamakla inanın çok şey olur.

bu tür düşüncelere sahip olan ve yapan arkadaşlar muhakkak vardır aranızda amacım asla nasihat etmek değil.

Amacım sadece FARKINDALIK yaratmak:)

sanırım biraz uzun yazdım sıktıysam kusuruma bakmayın lütfen..

Son düzenleyen: Moderatör:
$20140114_193049.jpg

$20140114_193038.jpg

$20140114_193028.jpg

Back