Merhaba adım ayşe.Aslında bu başlığı açmamın sebebi genel yaşamın içinde veya hamilelelik durumunda sigarayı bırakamayan kadınlar ve anne adayları için.Bildiğiniz gibi dışarıda satılan hazır sigaraların içinde binlerce katkı maddesi var ve hepsi işlem goruyor.işlemler neticesinde zaten zehirli olan mal daha da zehirli hale geliyor.ben bırakamayanlardanım.hamilelik süresince organik saf tütün içtim.hazır sigara gibi sarılmış halde gonderdiler.Ha isteyen olursa balla harmanlanan tütünde hiç zarar yok.Bal tütünün nikotinini içine hapsedip çok çok fazla bir emilim gosterip tütünü nikotinden arındırıyor.Sigara içmek zorundaysanız en azından kayıplarınızı azaltın diyorum.en sağlıklısı ne ise onu için derim.ben denedim ve memnun kaldım.nefes alışverişlerim düzeldi , halsizlik hissim kayboldu.tüm yıkıcı etkilerden uzaklaşan birisi olarak size şiddetle tavsiye ederim.Piyasada zaten organik veya ballı tütün yapan pek bi yer kalmadı.özel üretime tabiler.ama isteyen olursa arkadaşlarımla seve seve paylaşırım aldığım yeri.özel mesajla bilgi edinebilirsiniz.herkese iyi forumlar diliyorum