Organik ped

selmagl

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
17
4
32
Merhaba arkadaşlar benim pede karşı alerjim var galiba adet dönemim bittiğinde her ay kızarıklık kaşıntı oluyor ve bundan çok sıkıldım psikolojim bozuldu resmen.

Benim size sorum organik ped diye birşey varmış zararlı maddeler içermiyormuş kullanan varmı tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı lütfen yardım edin.

Canım bende böyle bir konuda araştırma yaptım bir arkadaş bunu önerdi winalite ped bir defa almayı düşünüyorum memnun kalırsam üye olmayı düşünüyorum daha uygun fiyat geliyo net de bir bak istersen

Canım bende böyle bir konuda araştırma yaptım bir arkadaş bunu önerdi winalite ped bir defa almayı düşünüyorum memnun kalırsam üye olmayı düşünüyorum daha uygun fiyat geliyo net de bir bak istersen

Çok teşekkür ederim bende bir bakayım.

Şimdi biraz baktımda hiç objektif yorum yok gibi herkes sanki reklam yapıyor nasıl güvensek bilemedim

Merhaba arkadaşlar benim pede karşı alerjim var galiba adet dönemim bittiğinde her ay kızarıklık kaşıntı oluyor ve bundan çok sıkıldım psikolojim bozuldu resmen.

Benim size sorum organik ped diye birşey varmış zararlı maddeler içermiyormuş kullanan varmı tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı lütfen yardım edin.
Benim kullandığım ped propolis ve aloe vera içeriyor memnunum ersağ üretiyor

Satış yapılmıyor dışarda, internet aracılığıyla direk fabrikasından getirtiyorum ,bulunduğunuz yerde bürosu varsa ordan da temin edebilirsiniz

Aynı sorun bendede var kızlar kıpkırmızı oluyor ve kaşıntım oluyo orkid molped ikiside fena yaptı en son kotex aldm ama oda aynı napıcamı şaşırdm

Organyc diye markayı kullanıyorum ben. Çok iyi yapısı. Arada çok fark var direk hissediyorsunuz zaten. Diğer pedler gibi tahriş etmiyor ya da terletmiyor. Deneyebilirsiniz hatta günlük pedleri de çok iyi ama günlük ped için şmyle bi sorun var iç çamaşırına yapışmıyor pek.

Aynı sorun bendede var kızlar kıpkırmızı oluyor ve kaşıntım oluyo orkid molped ikiside fena yaptı en son kotex aldm ama oda aynı napıcamı şaşırdm

Kotexide deneyecektim ama siz öyle diyince vazgeçtim araştırmalarıma göre natracare, organyc, winalite diye 3 marka var bu üçü arasınsa tercih yapacağım sanırım ilk önce eczanelere bakacağım eğer eczaneden falan bulabilirsem bulduğumu alacağım yoksa internetten natracare sipariş vereceğim galiba yada organyc markayı winalite marka pek samimi gelmedi nedense:KK70:

Organyc diye markayı kullanıyorum ben. Çok iyi yapısı. Arada çok fark var direk hissediyorsunuz zaten. Diğer pedler gibi tahriş etmiyor ya da terletmiyor. Deneyebilirsiniz hatta günlük pedleri de çok iyi ama günlük ped için şmyle bi sorun var iç çamaşırına yapışmıyor pek.

Cevap için çok teşekkür ederim :)

Bende bu markayı duymuştum eczaneye danışıp ilk olarak bunu denemeyi düşünüyorum kullandıktan sonra bilgilendirme yaparım

Bende bu markayı duymuştum eczaneye danışıp ilk olarak bunu denemeyi düşünüyorum kullandıktan sonra bilgilendirme yaparım

Yapısı çok güzel eminim memnun kalırsın. İlk kullandığımda daha önceki kullandıgım pedlerin üzerinde poşet varmış da sen hep öyle kullanmışsın gibi gelmişti bana

Ben internetten baktim yok sitelerde dogru duzgun nereden aliyorsunuz

Kızlar winalite fiyatı yüksekdi onun harici farklı marka arayışına girdim ve monema hijyenik ped markasını buldum daha uygun benim bütçeme göre yeni sipariş verdim kullandıktan sonra deneyim ler ini yazarım inşallah

Merhaba arkadaşlar, ben natracare isimli organik pedi internetten sipariş ettim.

Bir regl dönemi kullandım. Şimdilik iyi gibi bu ay kaşıntı ve kızarıklık problemi yaşamadım.

Fakat tek sorun iç çamaşırından çıkarırken parçalanabiliyor. Dikkatli çıkartmak lazım sanırım yapışkanları fazla yapışıyor

Günlükleride aksine çok iyi yapışmıyor. İnternetten sipariş vermek en başta gözümü korkuttu markete gidip kotex alıp onu deneyecektim.

Fakat birde baktım natracare orda duruyor. Hemen kaptım tabiki .

Avmlerdeki büyük marketlerde var ben carrefourda buldum.

İnşallah herkese şifa olur.

Bende monema ped aldım kullandım memnunum geçen ay kullandm şimdilik herşey çok güzel yapışması rahat olması ama düzenli kullandıkça yazarım

Bende monema ped aldım kullandım memnunum geçen ay kullandm şimdilik herşey çok güzel yapışması rahat olması ama düzenli kullandıkça yazarım

Bunu hiç görmemiştim fiyatıda daha uygunmuş elimdekiler bitince bunu denerim internetten mi sipariş ediyorsunuz

Evet canım internet den sipariş verdim normalde heryerde tanesi 15 tl ama biraz araştırdım tanesi 10 tl olan bir site buldum hatta kampanya vardı 10 ürüne toplam 94 tl verdim o yönden çok iyi oldu karışık bir paket boylarını bilmediğim için deneme amaçlı aldım

X