- 19 Ağustos 2023
- 844
- 482
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Merhaba arkadaşlar başlıktan anlayacağınız üzere benim bir korkum var. Babam ben kendimi bildim bileli psikiyatrik rahatsızlığı var. Organik olmayan psikoz tanısı almış. Ben psikologla görüşüyorum bir yıldır. Son seansta ben 3 yaşındayken benim yanımda amcamı bıçakladığını hatırladım hemde amcam bize geleceğini söyleyip gelmediği için. Tüm çocukluğum boyunca çok zor şeyler yaşadım hiç bir zaman normal bi aile yapım olmadı. Okulda hep sessizdim çok zorbalık gördüm hem maddi yönden zorluklar vs. Bunlara rağmen okudum öğretmen oldum şimdi başka şehirde tek yaşıyorum arabamı aldım . Terapi sürecinde bunlarla yüzleşmeye başlayınca kendimi çok kötü hissettiğim zamanlar oluyor bazende genetik bu durum ya bende de başlarsa diye korkuyorum. Özgüven kaybım çok fazla olduğu ve baba eksikliğiyle büyüdüğüm için normal şeyler de yaşamadım yetişkinlik sürecinde de ağır travmalarım oldu ilişkilerde vs . Bunların birikip patlamasından korkuyorum. Şu an için tek sıkıntım depresyon yaşamam o da günlük hayatımı etkileyecek kadar değil