Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hipp mamayı netten mi alıyorsunuz?ben bulamadım daCADIARZU
bence hipp 1 al canım. çünkü hipp yağun bir mama benim oğluma kabızlık yaptı. 2 numara daha ağır gelebilir bebişine.bende milupa kullanıyorum ama hipp'e geçmeyi düşünüyorum bebeğim bu hafta 6.ayına girdi
sizce hipp2 mi alsam hipp 1 mi?
peki canım sana bir soru sorabilir miyim milupa ve bebelac aynı ithalatçı firma tarafından getiriliyor. eşinin o zaman bebelac hakkında da bilgisi vardır. bebelac nasıl bir mama?benim eşm milupada çalışıyo ve mamaların organikliğini gözleriyle gidip gördü ee normal olarak bizde milupa yediriyoruz..:))
bende milupa kullanıyorum ama hipp'e geçmeyi düşünüyorum bebeğim bu hafta 6.ayına girdi
sizce hipp2 mi alsam hipp 1 mi?
bence hipp 1 al canım. çünkü hipp yağun bir mama benim oğluma kabızlık yaptı. 2 numara daha ağır gelebilir bebişine.
hammadde farkı derken bebelac ın içeriğinde gdo lu ürün olma ihtimali var mı acaba? iki mamayı da karşılaştırdım bugün içindeki vitamininden mineraline kadar hepsi aynı. ama büyük fiyat farkı var. bu kafa karıştırıcı.sorduk canım kalite farkı dedi sadece daha uygun fiyatlı olduğu için hammaddeside ona göre diyo
çok sağol canım yanıtın için. biraz olsun içim rahatladı. benimde oğlum aptamil 1 yiyor ama arkadaşım bebelac al ne farkeder demişti o yüzden sordum. bakalım şimdilik memnunum aptamilden. keşke emseydi de mama derdim olmasaydı. neyse Allah ömür versin bebişlerimize sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.hayır canım gdo yok ondanda bio yararlılık diyo yani annesütüne yakınlık milupada daha yakın diyo ya bu işler karışık işler benim tavsiyem sana milupa yada bebelac gönül rahatlığıyla kullan bizimde bildiğimiz bu sonuçta bu bebişler bu dünyada yaşıcaklar herşeyi alıcaklar bugün olmasa yarın yani oyüzden çokta kasmamak lazım yiyosa al bebelac yada milupa ne bileyim yesin bebiş