- Konu Sahibi OrganikDelisii
-
Merhabalar dostlar, ben 30 yaşındayım ve organik ürünlerle ilgili öneriler istiyorum sizlerden. Özellikle peeling ve yüz maskesi için marka/ürün tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim. Bu arada deneyip de kullananlar paylaşımda bulunursa sevinirim, samimi paylaşımlar için reklam amaçlı söylemlerden uzak duralım lütfen. Bu arada ben yaklaşık 2 yıldır sadece organik kozmetik kullanıyorum ve cildimde gözle görülür iyileşme oldu, şu an yüzüm için Ecowell in toniğini, yüz kremini ve göz çevresini kullanıyorum, lilakutu'dan aldım, çok memnunum ama bu markanın peeling ve maskesi yok malesef ve başka güzel bir ürün de bulamadım. Bulduğumda da işe yarar mı emin olamadım. tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar, sevgiyle kalın :)
Saç boyamasında 100 % organik boya yok canım. Araştırmadığım yer kalmadı. en sonunda bu boyayla tanıştım. amonyak ve paraben içermiyor. aynı zaman da içeriğinde 12 adet organik içerik var. kokusu da çok hoşuma gidiyor. 19 ayrı rengi var. bir araştır derim.
arganın tırnak bakımında kullanıldığını bilmiyordum. kullandığımdan beri tırnaklarım çok sağlıklı. alttaki video da nasıl yapıldığı anlatılıyor.
https://www.facebook.com/photo.php?v=1405581133007468&set=vb.497727293657635&type=2&theater
lancome baya bildiğin zararlı kimyasal içeren tehlikeli bir marka.
aubrey organics'e bakabilirsin...
Ben ikbal gülpınarın tanıttığı ürünleri merak ediyorum,ama tanıtım esnasında bir kilo makyajla çıkınca emin olamıyorum alsammı diye
Banada gerek organik ürünler,cildim çok hassas
hımm... çok sağol kindarrrr, duydum bu markayı hatta karşılaştım bir kaç defa ama alamadım, emin olamadım. sen denedin mi bu markanın ürünlerini? memnun kaldın mı? sevgiler
Merhabalar dostlar, ben 30 yaşındayım ve organik ürünlerle ilgili öneriler istiyorum sizlerden. Özellikle peeling ve yüz maskesi için marka/ürün tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim. Bu arada deneyip de kullananlar paylaşımda bulunursa sevinirim, samimi paylaşımlar için reklam amaçlı söylemlerden uzak duralım lütfen. Bu arada ben yaklaşık 2 yıldır sadece organik kozmetik kullanıyorum ve cildimde gözle görülür iyileşme oldu, şu an yüzüm için Ecowell in toniğini, yüz kremini ve göz çevresini kullanıyorum, lilakutu'dan aldım, çok memnunum ama bu markanın peeling ve maskesi yok malesef ve başka güzel bir ürün de bulamadım. Bulduğumda da işe yarar mı emin olamadım. tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar, sevgiyle kalın :)
teşekkürler paylaşım içinSaç boyamasında 100 % organik boya yok canım. Araştırmadığım yer kalmadı. en sonunda bu boyayla tanıştım. amonyak ve paraben içermiyor. aynı zaman da içeriğinde 12 adet organik içerik var. kokusu da çok hoşuma gidiyor. 19 ayrı rengi var. bir araştır derim.
arganın tırnak bakımında kullanıldığını bilmiyordum. kullandığımdan beri tırnaklarım çok sağlıklı. alttaki video da nasıl yapıldığı anlatılıyor.
https://www.facebook.com/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?