• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Organik Kozmetik Önerileri

OrganikDelisii

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
12
0
6
34
İstanbul
Merhabalar dostlar, ben 30 yaşındayım ve organik ürünlerle ilgili öneriler istiyorum sizlerden. Özellikle peeling ve yüz maskesi için marka/ürün tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim. Bu arada deneyip de kullananlar paylaşımda bulunursa sevinirim, samimi paylaşımlar için reklam amaçlı söylemlerden uzak duralım lütfen. Bu arada ben yaklaşık 2 yıldır sadece organik kozmetik kullanıyorum ve cildimde gözle görülür iyileşme oldu, şu an yüzüm için Ecowell in toniğini, yüz kremini ve göz çevresini kullanıyorum, lilakutu'dan aldım, çok memnunum ama bu markanın peeling ve maskesi yok malesef ve başka güzel bir ürün de bulamadım. Bulduğumda da işe yarar mı emin olamadım. tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar, sevgiyle kalın :)

Merhabalar dostlar, ben 30 yaşındayım ve organik ürünlerle ilgili öneriler istiyorum sizlerden. Özellikle peeling ve yüz maskesi için marka/ürün tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim. Bu arada deneyip de kullananlar paylaşımda bulunursa sevinirim, samimi paylaşımlar için reklam amaçlı söylemlerden uzak duralım lütfen. Bu arada ben yaklaşık 2 yıldır sadece organik kozmetik kullanıyorum ve cildimde gözle görülür iyileşme oldu, şu an yüzüm için Ecowell in toniğini, yüz kremini ve göz çevresini kullanıyorum, lilakutu'dan aldım, çok memnunum ama bu markanın peeling ve maskesi yok malesef ve başka güzel bir ürün de bulamadım. Bulduğumda da işe yarar mı emin olamadım. tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar, sevgiyle kalın :)

ben çok fazla kimyasal şeylere yönelmiyorum ama lancome ürünlerini dene istersen.

lancome organik midir bilmiyorum? daha önce onun visionnaire göz çevresi kremini kullanıştım. kimyager bir arkadaşım içeriğinin çok masum olmadığını söyleyince bitirdiğimde devam etmemiştim. aman aman bir etkisini de görmemiştim doğrusu. önerin için yine de çok teşekkür ederim.

Saç boyamasında 100 % organik boya yok canım. Araştırmadığım yer kalmadı. en sonunda bu boyayla tanıştım. amonyak ve paraben içermiyor. aynı zaman da içeriğinde 12 adet organik içerik var. kokusu da çok hoşuma gidiyor. 19 ayrı rengi var. bir araştır derim.
arganın tırnak bakımında kullanıldığını bilmiyordum. kullandığımdan beri tırnaklarım çok sağlıklı. alttaki video da nasıl yapıldığı anlatılıyor.
https://www.facebook.com/photo.php?v=1405581133007468&set=vb.497727293657635&type=2&theater

Ben ikbal gülpınarın tanıttığı ürünleri merak ediyorum,ama tanıtım esnasında bir kilo makyajla çıkınca emin olamıyorum alsammı diye

Banada gerek organik ürünler,cildim çok hassas

lancome baya bildiğin zararlı kimyasal içeren tehlikeli bir marka.

aubrey organics'e bakabilirsin...

Saç boyamasında 100 % organik boya yok canım. Araştırmadığım yer kalmadı. en sonunda bu boyayla tanıştım. amonyak ve paraben içermiyor. aynı zaman da içeriğinde 12 adet organik içerik var. kokusu da çok hoşuma gidiyor. 19 ayrı rengi var. bir araştır derim.
arganın tırnak bakımında kullanıldığını bilmiyordum. kullandığımdan beri tırnaklarım çok sağlıklı. alttaki video da nasıl yapıldığı anlatılıyor.
https://www.facebook.com/photo.php?v=1405581133007468&set=vb.497727293657635&type=2&theater

canım boya konusu çok kritik dediğin gibi, pek ihtimal yok organik olarak ama tebrik ederim bulmuşsun bir tane :) ben bu tür ürünleri takip etmek için lilakutuyu kulllanıyorum, ayşenur yazıcı'yı bilirsin hani, eski haber spikeri, o kozmetik konusnda uzmanmış baya iyi şeyler yazıyor ve çok güzel ürünler öneriyor. keşif kutusu falan satıyorlar ben de oradan tanıştım zaten şimdi kullandığım ecowell ile. Organik ürünler çıkaran bi markaymış sadece, sertifikası da var. çok memnunum ürünlerinden ama dediğim gibi peeling ve maske yok bu üründe, yakında çıkarırlarsa süper olacak. ecowell'e mesaj attım hatta facebook sayfalarından peeling ve maske yapın diye, sağolsunlar hemen cevap yazdılar, yakında olacak diye ama yakında ne zaman olur bilmem, bekleyemem de, yakında düğünümüz var abim evlenecek, o yüzden acil güzelleşmem lazım :)

hem şu organik konusunu biraz kurcalamak iyi oluyo bence, ortalık bi dünya organik olduğunu söyleyen ürünle dolu ama doktorlar sürekli televizyonda hepsine güvenmeyin, sertfikasına bakın, markayı bilin de alın falan diyorlar. hadi KK bayanları, organik ürünlerle ilgili bildiklerinizi paylaşın bizimle :)

Ben ikbal gülpınarın tanıttığı ürünleri merak ediyorum,ama tanıtım esnasında bir kilo makyajla çıkınca emin olamıyorum alsammı diye

Banada gerek organik ürünler,cildim çok hassas

arkadaşım, şimdi baktım söylediğin ürünlere, ikbal gürpınar kozmetik diye aratıp buldum ama içerik bilgisini paylaşmamışlar ürünlerin, bu da ürünlerin içeriğine güvenmiyorlar, saklamak istedikleri bir şey var demek oluyor bence. ben almam böyle bir ürünü şahsen, içeriğini okumadan, organik sertifikasını da görmeden asla yüzüme vücuduma kullanacağım bir ürün almam. 49 tl ye maske satıyorlar, içeriğinde ne olduğunu bile yazmamışlar, satın aldıktan sonra mı öğreneceksin içinde ne olduğunu. beğenmezsen de iade etmek için bir dünya uğraş ondan sonra...

hımm... çok sağol kindarrrr, duydum bu markayı hatta karşılaştım bir kaç defa ama alamadım, emin olamadım. sen denedin mi bu markanın ürünlerini? memnun kaldın mı? sevgiler

bişey değil :3:

yok ben hiç denemedim ama çok güveniyorum, sertfikilarını ve ürün içeriklerini inceledim.

hayvan deneyleri yapmayan sağlam bir marka bu :16:

evet aubrey organics'in peeling i de fena değilmiş :) daha iyi olabilirdi tabi ama, organik isteyince pek seçenek yok malesef :(
önce ecowell in yüz yımama jeli ile yıkadım, ardından aubrey organik peeling yaptım, pamuk gibi oldum. varsa başka önerisi olan bekleriz...

Lavera ürünlerine göz atabilirsiniz

Arkadaşlar , Ecowell ürünlerini kullanıp deneyenler yorumlarını yazabilir mi? Organik olarak kullandığım en iyi ürünler bunlar diyebilirim ama sizlerin de yorumlarını almak, deneyimlernizi öğrenmek istiyorum. sağlıklı günler hepimize :)

merhaba öncelikle tavsiye edebileceğim çok iyi bir marka biliyorum lavera ürünlerini de kendim kullanımyorum ve kullandıgım tüm ürünlerinden çok olumlu sonuçlar aldım özelliklede cilt ürünleri çok güzel.Özelliklede organik olarak ürünlerde bu kadar çok çesit sunulması çok güzel birçok farklı cilt tipine göre ürünleri mevcut.Yazmiş oldugunuz birçok ürünü lavera türkiye sayfasından bakarakta takip edebilirsiniz..

Bende lilakutuyu çok sıkı takip ediyorum. Raen markası var içeriği çok doğalmış siz sipariş verince hazırlıyorlarmış. Bu benim çok hoşuma gitmişti kuru cildim için ballı duş jelini kullanıyorum çok memnunum. Termal yüz maskesini ve yüz peelingini yorumlara dikkat ederek sipariş verdim bugun ya da yarın elimde olur. Herkes sanki annem mutfakta hazırlamış getirmiş gibi diyor deneyip göreceğim buraya da yazarim :) Reklam amaçlı sanılmasın bayağıdır kk ünü takipteydim fakat yeni üye oldum :)

teşekkürler paylaşım için

REN ürünleri içerik bakımından temiz, bu sıralar temizleyici tercihimi ren den yana kullanıyorum. elimdeki peelingler bitince peelingini de deneyebilirim belki, şu an dermalogica ve darphin ağırlıklı ürünlerim fakat içerikleri ren kadar temiz değil açıkçası

Back