Organik Köy Zeytini 5KG Teneke

alya_taha

❤Minik Kızım Duru'm❤
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
977
57
163
33

5 kilogram, uslu İRİ BOY SOFRALIK SİYAH ZEYTİN
TAD:ÇOK AZ TUZLU
RENK:SİYAH
ÜRETİM YILI :2012-13 SEZON ÜRETİMİ
SON KULLANIM TARİHİ:31 ARALIK 2014
ORJİNAL 5 KİLOGRAMLIK TENEKE SIFIR AMBALAJINDA,
KARGO ÜCRETİ 6,5 TL,,, DİGER İLANLARIMIZDAN TOPLAYACAGINIZ VE DEGERİ 50 TL VE ÜZERİ PAKETLERİNİZ'İN KARGO ÜCRETİ TARAFIMIZDAN ÖDENİP ÜCRETSİZ KARGO OLARAK GÖNDERİ YAPILIR
ÜRÜN FOTOGRAFLARIMIZ ORJİNAL ALACAGINIZ ÜRÜNLERE AİTTİR,
NOT: ÜRÜNLERİMİZİ TÜM MÜŞTERİLERİMİZE TAVSİYE EDERİM, MÜTHİŞ TAD ,ERİME EZİLME BÜZELME YUMAŞAMA HİSSETMEYECEGİNİZ %100 DOGAL ÜRÜNLERDİR..
NOT 2: %100 doğal ürünler olup hiç bir kimyasal katkı maddesi içermez,içeriginde sadece zeytin taneleri,az miktarda kaya tuzu kullanılmış olup ve mısır yagı kullanılır, %100 DOGAL LEZZET

Siparişlerinizi Bekliyoruz

5KG TENEKE ŞEKLİNDE KALİTELİ ZEYTİN = 30,00 TL
Soru ve görüşlerinizi burdan alabilirim

merhaba çok teşekkür ederim
zeytin tuzluda değil tuzsuzda... az tuzludur

Merhabalar,teşekkür ederim;
yeşil zeytin bulunuyormu peki sizde,kırma yeşil zeytin...
bu arada sanıyorum bu resim orjinal ve siyah zeytin iri gibi duruyor...sert irimi,yumuşak irimi merak ettim..
birde salamura suyu ilemi 5 kg,yoksa taneli halimi...
zeytin ve peynir takıntım var benim,o yüzden çok soru soruyor gibi görünebilirim kusura bakmayın:)

Son düzenleme:

Kırmalar şuan çıkmadı 10 gün sonra çıkacak. KG Fiyatı : 10,00 tl 2014 Yılı Yeni Kırıldı 10 gün sonra hazır olur...
İsterseniz edremit ihraç ürünü yeşil zeytin var elimizde 3 KG : 32 TL (Vakumlu Kapak) - Bu zeytin türkiyede başka biryerde yok

Elimde mega boy zeytinlerde var , sıfır tuz zeytinler vardır. isterseniz onlarada fiyat alabilirim.

Belirtilen kilogramlar zeytinin saf ağırlığıdır , teneke ve su ağırlığı dahil değildir.

Keşke gıda konusunda herkes senin gibi titiz olsa canım

Çok teşekkür ederim sizi yordum,zeytinler harika görünüyor,kırmalar çıksın onlarıda göriim:))
Gıda konusunda eşimde bende hassasız,yani sırf yemiş olmak için zeytin almam veya herhangi başka bişey..
Tadı,kokusu,gözüme hitabı,kalitesi çok önemli...5 tl verip 1 kg zeytinde alınabilir ama 1 hafta sonra evrim değiştirir,biraz daha fazla verip kaliteli kullanmak tüketmek çok daha mantıklı hem sağlık açısından hem maddi...

Son düzenleme:

Evet o yüzden ince eleyim sık dokuyarak satışları yapıyorum :)
Ama siyah iri zeytin veya kıvırcık zeytini denemenizi tavsiye ederim.

Yine saf zeytin yağıdavar eğe isterseniz.

Yine kaliteli farklı bir forum sitesinde satışımız var , Alanlardan yorumlarada bakabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…