Güneş Kremleri Organik güneş kremi

Güneş kremleri, bronzlaşma

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
organik güneş kremi kullan varmı...kimyasala karşı cildim tepki veriyorrr...coppertone kullandım daha önce beğenmedimm..güneşte akıyoo...
yüzüm için kullancam yaz-kış sürekli kullancam..suna dumankaya güneş kremi düşünüyomm ama ...başka bildiğiniz memnun kaldığınız organik güneş kremi var mı...

Canim Forever Living`in Aloe sunscreen diye bir günes kremi var 30 spf. Iceriginde aloe vera var. Ayrica dogal icerikli. Ben kullanmadim ama Forever`in ürünleri güzel oluyor. Istersen deneyebilirsin.

Organik güneş kremleri hakkında çok bilgim yok ama doktorunun tavsiye ettiği dermokozmetik ürünlerden alabilrsin.

Arkadaşlar frover güneş kreminide tavsiye ediyorum çünkü bu güne kadar bir çok güneş kremi kullandım ama asla bu derece işe yarayananına denk gelmedim arkadaşım bana tavsiye etmişti geçen yıl amerikadan bir hoca geldi bir dinleyelim istersen dedi bende gittim hoca bu kremin organikliğinden bahsetti işte ürünlerden bende birazcık zor inanır ve zor karar veren biri olarak doktorla zıtlaştım gereksiz falan dedim yani boyumdan büyük konuştumama sonra arkadaş kullanırken onda kaldığım bir gün sürmek durumunda kaldım ve tüm gün yüzümde kaldı sanki nem tüm gün duruyordu yüzümde bu yıl aynısını buldum ve kullanıyorum çok memnunum troid hastasıyım ve cildim çok hassas olduğu için alerjik tepkiler veriyordu ama bu krem çok olumlu etkiledi ne gerginlik ne beyazlık bırakıyor nede vıcık vıcık hissi bence özellikle cildi hassas olan arkadaşlara tavsiye ederim

Öko testli %100 Organik bebek ve çoçuk güneş ürünleri var. Ben yeğenime aldım.Yetişinlerde hayli hayli kullanabilir.
Tamamen organik güzel bir ürün. Tabi organik ürünleri serin ve güneş almayan yerlerde saklamakta fayda var derim.

Sevgiler

Ben iki sezondor Erbaviva'nın güneş kremini kullanıyorum. ailecek çok memnunuz, çocuğuma başka bir şey sürmem zaten. Sertifikası olmayan ürünler organik değil arkadaşlar... USDA organik diye araştırın yada ECocert olmalı. Organik tarıma dayalı bitkilerle üretidiğinin garantisi sertifikalar. Aytül Farquarson'un yazısını okuyun aşağıda linki var. Ayrıca Saru organik diye yazarsanız çok detaylı bilgiler bulabilirsiniz, bende oradan organik ürünleri takip ediyorum. Çok hızlılar siparişiniz ertesi gün kapınızda, tavsiye ederim.

Aytül Farquharson - Organik kozmetikler sahiden organik mi? - Posta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…