- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.537
- Konu Sahibi esmergizmo
arkadaşlar organik diş macunu öneriniz var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ersag dis macunuarkadaşlar organik diş macunu öneriniz var mı?
Merhaba Ben Farmasi whitening eurofresh misvaklı kullanıyorum çok memnun kaldım. Diş teli kullanmama rağmen çok iyi temizliyor ve beyaz.arkadaşlar organik diş macunu öneriniz var mı?
naturalivearkadaşlar organik diş macunu öneriniz var mı?
merhabalar,
marketten aldığım diş macunlarında sürekli aft sorunu yaşıyodum. araştırdığımda diş macunu vb kaynaklı olduğunu öğrendim. ben şunu kullanmaya başladım,
[URL unfurl=
fiyatı da markettekilere oranla uygun.
Merhaba ben Splat ve R.o.c.s ürünlerini kullanıyorum, florür içermiyor. Tavsiye ediyorum.arkadaşlar organik diş macunu öneriniz var mı?
Organik olmayan ürünler vücudun kimyasını bozuyor hormonları bozuyor faydasından ziyade kronik hastalığı olanlar için kimyasal ürünler uygun değil organikten kasıt temiz içerikli doğal olması aslındaOrganik olmasının nasıl bir faydası var, yabancıyım konuya biraz. ama öğrenmek istiyorum.
Çok teşekkürlerOrganik olmayan ürünler vücudun kimyasını bozuyor hormonları bozuyor faydasından ziyade kronik hastalığı olanlar için kimyasal ürünler uygun değil organikten kasıt temiz içerikli doğal olması aslında
Zerdeçalı bende denedim ve evet geçrekten işe yarıyor :)hindistan cevizi yağı, limon ve zerdeçal karıştırarak birkaç haftada bir kullanabilirsiniz bu da çok güzel beyazlatıp temizliyor ama zerdeçal fırçayı boyuyor ayrı fırça kullanabilirsiniz.