• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Organik boyalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi edka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

edka

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
137
11
316
İstanbul
Color soin adında bir organik boya var . Amonyaksız parabensiz bitkisel .benim yakınım kuaförde yaptırıyor çok memnun. Bende araştırdım alıp evde yapacağım. Saçlarımı bugün boyadım . İlk kez syoss 8.4 denedim renk harika oldu. Zaten 10 gün arayla boyuyorum . Bu yüzden organik istiyorum inşallah beyazları iyi kapatır. Deneyen varmı acaba

ben color soin kullandım. yıpratmadı güzel bi boya bfiyatı 30 civarı. bazı eczanelerde var

Ben herbatint veya phyto kullanıyorum,ikise güzel,boya gibi yıpratmıyor..Kapatacılığı da iyi,ara renklerle boyanacaksa beyazların iyi kapanması için ana renklerden biriyle yarı yarıya karıştırılması gerekiyor..3 ayda bir boyuyorum,beyazlarım eskisi gibi sırıtmıyor nedense..:34: fiyat 30-35tl

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlar. Geçenlerde kızıltoprakta j f lazatıgue adında bitkisel boyanın satıldığı yere gittim. Boya çok güzelmiş ama oradaki uzmanlar saçımın üç renk olacağını diplerimin kınalı gibi uçlarının koyu olacağını söylediler. Ancak kendi doğal rengine yani koyu bir renge siyaha yakın boyarsam olacağını vede dönüşün mümkün olmadığını söylediler. İnşallah color soin böyle değildir. Kutunun üzerindekinden açık mı koyu mu olur acaba. Epey renk seçeneği var galiba. Karamel bakır tonlarından önerdiğiniz varmı

Back