Merhaba Siz Annelere ve Anne Adaylarına Beşiklerimiz Hakkında Biraz Bilgi Vermek İstiyorum.
Bebek Beşikleri ve Uyku Setleri İmalatı Yapan Bir Firma
Bebeklerinin Sağlığını Düşünen Anneler için İlk Tercih Olmaktadır
Bir Çok Dizide Beşiklerimiz Kullanılmıştır bkz: Bir Çocuk Sevdim , Eve Düşen Yıldırım vb.
Beşiklerimizin Yapımından Bahsetmek İstiyorum Sizlere :
Bir Üretimden Geçiyor .Önce 3m Boyunda Tam 150kg olan Dev ağaçlar üzerine Şekil vermeye başlıyoruz.Üzerine beşiğimizin gövdesi olan 8adet parça çizgileri çiziyoruz ve 3m boyunda 35x35 kalınlığında 150kg ağacı testere ile işaretlediğimiz yerlerden kesiyoruz.kabul etmek gerekirki bu işlem burada yazdığım kadar kolay değil.İşaretlenen yerlerden kesildikten sonra üretimimize bebek beşiklerimizin Parmaklık kısmının geçeceği yerleri açmak kalıyor,cnc tezgahımız ayarlı işaretli olan yerleri parmaklıkların gireceği şekilde deliyoruz bebek beşiğimiz 8parçadan oluşuyor, üst ve alt bölüm tabi bu bölümlerin ölçüleri farklı farklı , deldiğimiz bölümlere kenar koruma cubuklarını alt ve üst olarak yerleştiriyoruz 8parça olan bebek beşiğimiz birleştirilince 4parça haline geliyor.bu 4parça olan beşiğimizi kenarlarından kıskaçlarla tutturuyoruz gönyesini ayarladıktan sonra tutkal ve zımba çivi ile sabitliyoruz.bu işlemimizin kuruması için ertesi günü beklememiz gerekmektedir.Evet bebek beşiğimizin sadece üst çerçevesi hazır şimdi bebeğimizin uyuyacağı tabanı oluşturmaya geldi.düz 8ml olan beşiğimizin aynı ebatında kesilmiş olan taban tahtamızı zımba çivi ile çakıyoruz.altına 4adet 2X65 2X95 sağlamlaştırıcı tahtalarımızı sabitliyoruz.sallanma mekanizmamızın oturması (kavilyalarımızın) için 2adet delik deliyoruz.beşiğimizin üstünde bulunan 5parmak başlığımızın deliklerinide geçeceği şekilde deldikten sonra zımpara makinamız ile bir güzel zımparadan geçiriyoruz.bittimi hayır daha bitmedi.Sallanma aparatınıda toplamamız gerekiyor ve bu şekilde yazası kolay yapımı zor olan işlemlerden geçiyor.
Nasıl Sağlıklı ?
Sağlıklı olması içerisinde hiçbir katkı maddesi içermemesinden dolayıdır. Beşiklerimizin boyaları avrupa e1 sıtandartlarına uygun hiçbir katkı maddesi içermeyen boyalar kullanılarak boyanılır. Beşiklerimizin Tamamını Görmek İçin xxxxxxxxx Eki Görüntüle 401267
Eki Görüntüle 401268
Eki Görüntüle 401269
Eki Görüntüle 401270
Eki Görüntüle 401271
Eki Görüntüle 401272
xxxxxxxxx