• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Organ bağışını öyle yanlış anlamış ki

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
sanırım dalga geçmiş...Boşuna dememişler okumak cehaleti alır ama eşşeklik baki kalır diye. :ssz:

Üniversiteli olmuş ama organ bağışından haberi yok. Başkasını muhtaç hale getirecek bir organ bağışı kabul edilebilir mi mantık yok mu bunlarda zaten bir sürü saftasatalar var organ bağışıyla ilgili. Tek böbrekle yaşayamayacağını, karaciğerden parça alınırsa öleceğini, ilik naklinin çok zor bir şey olduğunu zanneden insanlarımız var hala. Ülkemizde yaşamsal organ nakilleri sadece kadavradan yapılmaktadır. Ama şaşmamak lazım tabi ben tüp bebek yaptıracağım zaman bazı kişiler ay nasıl olur başka anne babadan olur mu hiç demişlerdi de pes demiştim. :47:

Bobrek ornegini de verdi, dedim adam konusamiyor, ifade etme ozurlu. Demek istedigini aktarabilse anlatacak.

Ama devaminda dumur oldum. 2-3 tane dalagi varsa birini verirmis. Kullanmadigi kolunu filan :27: Tovbe yarabbim. :) Sanki fazla ev esyasini bagisliyor
Ya kor cahil, ya da ciddi kafa buluyor. Bir universitelinin organ bagisini bu sekilde yorumlamasini kabul etmek istemiyorum. Rezillik.

Back