Orgametril kullanıp hamile kalan var mı

nzreda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2023
8
1
34
Kızlar selam sol yumurtalığımda kist olduğu için hamile kalamıyorum kullandığım ilaçlar bi ile yaramadı ve bu arada sağ tarafımda her hangi bir sorun yok soğan kürüyle kistimi küçülttüm fakat geçen ay kürü tekrarlayamadıgım için kistim yine 3,5 olmuş bu ay doktora gittiğimde bana orgametril verdi bu ilacın kistimi yok edeceğini söyledi adet birimiyle beraber soğan kürüne başladım ve orgametril i doktorun söylediği günden itibaren günde 3 defa kullanmaya başladım benim gibi benzer durum yaşayan var mı :KK43: bu ilaç işe yarar mı bildiklerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim

Kızlar selam sol yumurtalığımda kist olduğu için hamile kalamıyorum kullandığım ilaçlar bi ile yaramadı ve bu arada sağ tarafımda her hangi bir sorun yok soğan kürüyle kistimi küçülttüm fakat geçen ay kürü tekrarlayamadıgım için kistim yine 3,5 olmuş bu ay doktora gittiğimde bana orgametril verdi bu ilacın kistimi yok edeceğini söyledi adet birimiyle beraber soğan kürüne başladım ve orgametril i doktorun söylediği günden itibaren günde 3 defa kullanmaya başladım benim gibi benzer durum yaşayan var mı :KK43: bu ilaç işe yarar mı bildiklerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim
Aynı şeyi bende merak ediyorum iki yıldır hamile kalamiyorum doktorum kist için verdi bana da ama sen yazali bir ay olmuş hamilelik oluştu mu birde benim sarı akıntım geliyo ilaca başladığımdan beri yaşadın mı böyle bişey

Aynı şeyi bende merak ediyorum iki yıldır hamile kalamiyorum doktorum kist için verdi bana da ama sen yazali bir ay olmuş hamilelik oluştu mu birde benim sarı akıntım geliyo ilaca başladığımdan beri yaşadın mı böyle bişey
Merhaba maalesef oluşmadı gebelik bu ay doktor değiştirdim yumurta takibi yaptırma kararı aldım eğer bu ay da hamile kalamazsam tüp bebek sürecine başlıcam zaten en baştan beri uyguladığı tedavi yanlışmış orgametril işe yaramayınca rahim emarı çekildim ve kistim olmadığı kist sandığı şeyin amelyat yerim olduğu ortaya çıktı boşu boşuna aylarca doğum kontrol hapları ve orgametril kullanmışım kendi yaptığı ameliyattan haberi olmayan bir doktor bi de özel hastane en iyilerden biri şu an bi tüp bebek merkezinde yumurta takibine başladık sonuç alamazsam tüp bebeğe başlıcam evet bu arada o ilaçta bende de akıntı oluştu çok fazla sende hamilelik oluştu mu

X