Örgü Öremeyen Bayan :(

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

**garfield**

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.561
9
43
arkadaşlar bu berede örmek istiyorum. ama yapamıyorum.bana yardım edin nolur senağlama

ya kadın o kadar açıklamış. ama an-la-mı-yo-rum.
hobihome.com - Beyaz Örgü Bere Modeli

ya çok şey istiyorum biliyorum ama resimli bir anlatım istiyorum. ilk 2 sırayı yapabildim sadece.

lüütfennn nolur yardım bekliyorum senağlamasenağlama

316552882116bf7e6014oyy5.jpg

arkadaşlar örnek bu :Saruboceq:

canım yaa bende bu örneği yapmaya çalıştım hala yarım duruyor şapka ama bu üçüncü sırada mesela 4 tırabzan yaptınya tığını ilk yaptığın tırabzanın altına batırıp ipi ordan çekip bir ilmek çıkarmış oluyorsun yan yan duran o ilmekler böyle çıkıyor yapabiliyorum ama anlatma özürlüyüm ben çanım istersen tırtılkurabiye ve emine arkadaşımız var onlar tığişinde usta onlara sor bi arkadaşım satıyorum arıyorum bölümüne gir orda el emekleri bölümü var bu arkadaşlara ordan ulaşabilirsin

çok teşekkür ederim busenise.

aslında oradan birilerine sormayı düşündüm ama ayıp olur diye sormak istemedim.

Ne bileyim onlar bişeyler satmaya çalışıyoken nasıl yapıldığını sormak pek hesabıma gitmedi ama bi şansımı deniym:)

İlgilendiğin ve cevap yazdığın için çooook teşekkür ederim:)

26972210.jpg

Şapkanın açıklaması
7-8 zincir çekip daire haline getiriyoruz. Bunun içine 32 trabzan dolduruyoruz. 2.sırada bir trabzanın önünden batıyoruz hemen yanına araya bir tranzan yapıyoruz bir atlayıp aynen devam ediyoruz. 3.sırada önden dolamalı trabzan hep üstüste gelecek şekilde bu sefer araya 2 trabzan batıyoruz. Sonraki sıralarda 3 kere 3 trabzan, 3 kere 4 trabzan, 5 kere 5 trabzan, 2 kere 6 trabzan ve 1 kere 7 trabzan batıyoruz. Bu 3-4-5-6-7 ler önden alınan trabzanın hemen yanındaki boşluğa olacak. Üzerine 9 sıra sıkiğne gidip bitiriyoruz.

valla çok çok çoook teşekkür ederim.
kusura bakmayın msn'e ekleyemedim çünkü bu aralar eşimden sıra gelip de hiç oturamıyorum bilgisayar başına:KK43:

en kısa zamanda deniycem artık bunu.Umarım kış bitmeden bitiririm:)

X