Saç Rengi ve Saç Boyama orealle açılmış platin rengi saçıma yardım

pafpaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
22
0
86
İstanbul
orealle açılmış platin rengi saçlarım vardı senelerdir ama saçlarım çok zor açıldıgından inanılmaz yıprandı ben de artık boyatmıyorum çünkü artık kaybedecek hiçbir şeyim kalmadı.
(kendimden nefret ediyorum 1 senedir evden çıkmıyorum desem yeridir.)
1 aralıkta boyattım yandı yine, kestirdim. o zamandan beri boyatmıyorumda kestirmiyorumda, kuaförün kapısından geçmiyorum hatta.
dipler çıktı tabi yarısı sarı yarısı dip.
diplerinin çok açık sarı boyayla kırdım rengini karamel gibi bir renk oldu anlayacağınız.
yarısı öyle yarısı böyle.
acaba komple palette 7.65 ile boyasam tutar mı?
uçlar aksa da önemli deil, akınca gülben ergeninki gibi uçlar sarı yapılmış gibi görünebilir mi?
kızlar ne olur yardım edin kendime güvenim yerle bir oldu. eskiden uzun saçlı çıtır bi kızken şimdi iğrenç bi tip oldum senağlama

Eklentiler

• $45732_buyuk.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 300
  • $gulben-ergen-sac-modeli-2.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 1.606
Açıkcası saçının üst tarafı kahveyi tutabilir fakat platin olan kısmı sarı parlayacaktır. 2-3 kahve boyamada sarılıklar kapanıp renk iyice oturacaktır. Fakat seçeceğin kahverengi kızıllık ve bakırlık içermemeli ve akıcı boyalardan olmamalı.. Yoksa çok kötü sonuçlar çıkabilir.. Küllü bir rengi sakın ama sakın deneme sarı kısımları yeşerir sonra.. Önce 2 kere boyarsın kahveye, sora kızllık yada bakır sarı parlamalar oluyorsa küllü bir renge boyarsın..Yani gülbenin saçı gibi olmayacaktır...Onun saçında kahvenin üzerine atılmış sarı..

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

çok teşekkür ediyorum ama bu dediğim boyada kızıllık olup olmadıgını nereden anlayacağım?
bir de loreal casting 600 diyorlar, amonyaksızmış.
o daha mı iyi olur acaba uff fisfisfis

çok teşekkür ediyorum ama bu dediğim boyada kızıllık olup olmadıgını nereden anlayacağım?
bir de loreal casting 600 diyorlar, amonyaksızmış.
o daha mı iyi olur acaba uff fisfisfis

Bence toparlanması için bu boyayla boyamalısın..:lepi:

benim saçlarımda röfle vardı yoğun hemde sapsarıydı hoşuma gitmedi şu üstekki boyanın aynısı ile boyadım 2 defa alttan sarılar tam kapanmadı ama ara ara ışıltılı çok güzel bi renk oldu şimdi 2 ayda bir boyuyorum kuaför bile bayıldı çok başarılı olmuş dedi

bence kızıllık ve bakırlık içeren boyanın sarı saçına hiç bir zararı olmaz. yani küllü renkler yeşil yapar ama ben sarının üstüne açık kestane akaju ile açık kestaneyi karıştırıp boyamıştım gayet te güzel olmuştu. 2-3 boyamada renk oturur. kızıllık içeren boyanın rengi açıksa turuncu yapabilir ama sen zaten koyu olsun istiyorsun sanırım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…