orealle açılmış platin rengi saçlarım vardı senelerdir ama saçlarım çok zor açıldıgından inanılmaz yıprandı ben de artık boyatmıyorum çünkü artık kaybedecek hiçbir şeyim kalmadı.
(kendimden nefret ediyorum 1 senedir evden çıkmıyorum desem yeridir.)
1 aralıkta boyattım yandı yine, kestirdim. o zamandan beri boyatmıyorumda kestirmiyorumda, kuaförün kapısından geçmiyorum hatta.
dipler çıktı tabi yarısı sarı yarısı dip.
diplerinin çok açık sarı boyayla kırdım rengini karamel gibi bir renk oldu anlayacağınız.
yarısı öyle yarısı böyle.
acaba komple palette 7.65 ile boyasam tutar mı?
uçlar aksa da önemli deil, akınca gülben ergeninki gibi uçlar sarı yapılmış gibi görünebilir mi?
kızlar ne olur yardım edin kendime güvenim yerle bir oldu. eskiden uzun saçlı çıtır bi kızken şimdi iğrenç bi tip oldum senağlama
(kendimden nefret ediyorum 1 senedir evden çıkmıyorum desem yeridir.)
1 aralıkta boyattım yandı yine, kestirdim. o zamandan beri boyatmıyorumda kestirmiyorumda, kuaförün kapısından geçmiyorum hatta.
dipler çıktı tabi yarısı sarı yarısı dip.
diplerinin çok açık sarı boyayla kırdım rengini karamel gibi bir renk oldu anlayacağınız.
yarısı öyle yarısı böyle.
acaba komple palette 7.65 ile boyasam tutar mı?
uçlar aksa da önemli deil, akınca gülben ergeninki gibi uçlar sarı yapılmış gibi görünebilir mi?
kızlar ne olur yardım edin kendime güvenim yerle bir oldu. eskiden uzun saçlı çıtır bi kızken şimdi iğrenç bi tip oldum senağlama