• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Ördüklerim ve sizler için seçtiklerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
E

EU1

Ziyaretçi
B]
alıntıdır ben örmedim arkadaşlar örmek isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin:1yes2:

B]
firketeden ördüğüm ama bitirmeye fırsat bulamadığım süveterim.kolalarının lastikleri hazır ilk fırsatta dikeceğim:uhm:

B]
yine kızlarınıza yazlık şapka bellisimocum bebişin doğduktan sonra örme fırsatın olur canım .eskiyen kullanmadığınız yuvarlak dantellerinizide kolalayıp şapka yapabilirsiniz:1yes2:

B]
üstteki şapkanın şeması alıntıdır.eski dantelim yok yapmak istiyorum?diyenleri duyar gibi oldum beğenenler buyursun yapsın kızlar:sm_confused:

B]
alıntıdır.yapmasıkolay simli iplerden çok renklide yapabilirsiniz:1yes2:

B]
alıntıdır kış bitmek üzere ama daha mart ayı var soğuklar gelebilir kızlar ayaklarımızı koruyalım örgü bilenler yapın bilmeyenlerede hediye edin :çiçek:

B]
alıntıdır örgücülerin işine yarayacak çok amaçlı çanta eski kazaklarınızın kollarını kesip yanlardan dikerek yapabilirsiniz eskiyide değerlendirmiş olursunuz .teyzoşumun kızı yaptı değişik güllerlede süsledi beğenerek kullanıyor.:1hug: canım benim onu çok özledim.

:1yes2: Link Silinmiştir. alıntıdır. bukatlı gülü kolalayıp üzerine istediğiniz renkte sim döküp kullanabilirsiniz kızlar.ama isterseniz simli pırıltılı iplerde var onlarıda kullanabilirsiniz.

Link Silinmiştir. alıntıdır buda şeması yapmak isteyenlere kolay gelsin kızlar

Link Silinmiştir.alıntıdır.:1yes2: :1yes2: :1yes2:

Link Silinmiştir.[/IMG]Link Silinmiştir.alıntıdır.arzucum yapması çok kolay 2ters 2düz lastik yapıyosun bedenine göre ilmek atıyorsun ipinin kalınlığıda önemli.sonra onuşemadaki gibi dikıip kollarını ve yakasını yapıyorsun çok kolay kıs yaparsın başka istiyorsan denizyıldızımın forumundada var oda çokgüzel.

turuncu gül cok güzelllllll

Back