• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Ördüğüm ilk oyuncak :) Paylaşmak istedim... (ördek)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Alminaaa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
424
95
318
Tatlı olmuş demi :KK16:

Şaşkın yavrusu minnacık oldu :KK9:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Kıymetlim ve Bulancak :17: Daha güzellerini örücem inşallah...ama hiç zamanım yok şu sıralar :59:

Ayyy yanlışlıkla iki kere aynı resmi koymuşum kusura bakmayın :26:

arkadaşım çok fazla örgü bilmiyorum ayrıntılı yazarmısın yapılışını benimde bebişim varda ona yaparım teşekkür ederim şimdiden

arkadaşım çok fazla örgü bilmiyorum ayrıntılı yazarmısın yapılışını benimde bebişim varda ona yaparım teşekkür ederim şimdiden

Eğer örgü bilmiyosanız ayrıntılı olarak anlatmam imkansız :59:

Şöyle diyim... Bilirsiniz belki, 'amigurumi' tekniği (sık iğne) ile ördüm, sayılarını göz kararı yaptım. Önce kafasından başladım....gövdesini bitirdikten sonra içini doldurup, alttan diktim güzelce. Burnunu, gözlerini, kollarını ve ayaklarını ayrı ayrı örüp diktim. Göz bebekleri siyah şeffaf bişiy (boncuk değil ama boncuk da olabilir), evde buldum yapıştırıcı ile dikkatlice yapıştırdım :21:
İnternette amigurumi ne demek, nasıl örülür, teknikleri neler...vs. araştır iyice. Bi çok türkçe sitede var, aşina olup sonra başlarsın örmeye :64:
Eminim yapabilirsin :16:
Ayrıca KK'da da amigurumi ile ilgili bi çok anlatım bulabilirsin canım. Yakın olsam örerdim ben kızına :54:

Son düzenleme:
Back