Ordu'da dev fare görenleri hayrete düşürdü

wisemine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
668
348

Ordu'nun Altınordu İlçesi Organize sanayi bölgesi 2'nci sanayi sitesinde ölü bulunan dev fare-keme görenleri hayrete düşürdü. Ordu'da daha önce bu kadar büyük bir fare-kemeyi görmediğini söyleyen vatandaşlar bu fareye benzer çevrede yine fare olduğuna dikkat çekti. Foto:ErtanBakır

korkunç ordulu biri olarak bu haberin yalan olduğunu sölemek isterdim
dünya ne hale geliyo allahım sen bizi koru yarabbim

http://www.ordutakip.com/orduda-dev-fare-gorenleri-hayrete-dusurdu/187/

http://www.ordutimes.com/orduda-dev-fare-gorenleri-sasirtti/

Bu fotoğrafta bir göz yanılgısı var gibi, ben bu kadar büyük olabileceğini sanmıyorum. Ayrıca fare-keme ne yav, ilk kez duyuyorum..

sanki fotoğrafın çekimiyle alakalı gibi bu durum. fare kameraya yakın tutulup çekilmiş fotoğraf.
yani tamam büyüktür ama bu kadar da değill

Bu fotoğrafta bir göz yanılgısı var gibi, ben bu kadar büyük olabileceğini sanmıyorum. Ayrıca fare-keme ne yav, ilk kez duyuyorum..

sanki fotoğrafın çekimiyle alakalı gibi bu durum. fare kameraya yakın tutulup çekilmiş fotoğraf.
yani tamam büyüktür ama bu kadar da değill

ewt o resimde bi göz yanılması varmış zaten fare kameraya yakın tutulmuş fakat kediden baya büyükmüş dedi eniştem

ewt o resimde bi göz yanılması varmış zaten fare kameraya yakın tutulmuş fakat kediden baya büyükmüş dedi eniştem
enişteniz görmüş mü gerçekten. eğer öyleyse çok ilginç, çok çok ilginç inşallah başka da yoktur bundan. yolda karşıma böyle bir farenin çıkabilme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum

Doğrudur tabiki ama haber kaynağında zaten eksiklik, farenin boyutuyla ilgili net bilgi vermeleri gerekirdi. Kediye yakın büyüklükte fare gördüm ama bu daha da büyükse gerçekten korkunç bir durum.

Hiç inandırıcı gelmedi valla böyle biley olsa 40 kez duyardık birak ülke basınına dünya basını toplanırdi.çocuk boyutundakı fare dehset saciyrr

Neden hemen öldürmüsler ki?Yetkileleri cağırsalardı keske belki incelenicekti yani adam direk girismis öldürmek icin.Zaten ne görsek öldürürüz gecen de bir vasak'ı vurmuslardı köyde acıklamaları da"sasırdık öldürdük" yazıklar olsun aklıma geldi sinir oldum simdi o olaya.

Sosyal medyada gördüm hemen yazdım KK görünce atladım... Evet haber gerçek olsaydı medyalar bangr bangr bağırırdı ve milletimiz hic akıllanmayacak... Belki nesli tükenmekte bir hayvan da olabilirdi... Zaten bu gidişle hic bir hayvana yaşam alanı bırakmadığımızdan ötürü bircogunun nesli tükenecek.. Yukarıdaki arkadaşımıza katılıyorum. Vaşak olayı gibi çok çok sinir bozucu olurdu...

sanki fare + fare yavrusu değilmiş gibi. nasıl desem katır gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…