• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ordu’da aşılama yapan bir yer önerebilir misiniz kızlar 🙏🏻

royaal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2024
56
18
3
30
Kızlar ben tüp bebek denedim Samsun Fakültede kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bana ORDU da aşılama yaptırabileceğim bir doktor önerebilir misiniz. Ordu eğitim araştırma yapıyor mu ? Bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yardım etsin . Küçük bir şehir olduğu için burayı da çok bilmediğim zorlanıyorum . Samsun’a gidip gelmek de hem bedenen hem de maddi olarak çok yordu bizi . Ama bulamazsak kalırsak yine oraya gideceğiz mecbur…

Ordu eğitim araştırma hastanesinde Burcu özata ya muayene olmuştum ve yumurta rezervinin düşük olduğunu hemen tüp bebeğe başlamamızı önerdi . Ordu da tüp bebek merkezi olmadığı için samsun a gidip geldik iki günde bir. O süreçte çok çok yoruldum gerçekten. Yumurta takibi yapmak için gitmemiz de gerekiyordu . Ordu da varsa eğer o kadar mutlu olacağım ki . Bilen varsa yardımcı olsun lütfen kızlar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar yok mu bu konuda önerisi fikri olan ? Reglim de başladı bu ayı boş geçmek istemiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Back