Orantılı bir vücuda nasıl sahip olabilirim?

sans30

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
502
62
298
İçel Mersin
slm kızlar
ben cok kotu bır duruma geldım ..cok kılo aldım vucudum ınanılmıcak kadar cırkınlestı.gunlerdır kk okuyorum takıp edıyorum arastırıyorum okadar cok dıyet yontemlerı varkı yarısı memnun yarısı degıl bende cok kararsız kaldım ne yapmam konusnda bana yardımcı olursanız sevınırm.
kısaca sıze durumumdan bahsedeyım ben 6 ay oncesınde dogum yaptım dogumdan sonra baya kılo aldım .kılodan zıyade vucudun cok bozuk benım ust kısmım ınce basen kısmım cok kılolu dogumdan dolayı gobekte var cok orantısız bı seklım var ..
boyum 155 kılom 75 ve benım en kısa zamanda en azından bır 60-65 dusmem lazım .aslında 50 ıdeal kılomda ...bıde cocuk baktıgım ııcn vede calsıtıgım ııcn vakıt bulmaıyorum spor yapmak ıcın yuruyus dahıl yapamıyorum ...
deneyımlı arkadasların yardımına ıhtıyacım varrr.....

Son düzenleme:
diyetisyene gitmeni tavsiye ederim canım.çünkü herkes aynı diyeti uygulayamaz senin bünyene en yakın diyet şekli uygulanmalı.günde 2.5 lt su yeşilçay ve pilates benim sana önerebileceğim şeyler pilates vucüdü çok güzel şekle sokuyor emin ol faydasını görürsün kolay gelsin inş istediğin kiloya ulaşırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…