kimse bi şey yazmamış ama takip ettiğim 3 dizi arasında :) tek kelimeyle muhteşem. olaylar tüm gerçekliğiyle güzelliğiyle çirkinliğiyle iğrençliğiyle anlatılıyor :)
ben modern family ye yazdigimi buraya yazdim sanmisim kavun kokusu, orange is the new black i cok bekletiolar yaa. bi cirpida izledim gitti diger sezonlariÇok severim, hatta son sezonun tüm bölümleri toptan sızınca daha da sevmiştim, sevinmiştim. Kıskanç bayanlar eşine izletmesin, ben kendi ellerimle hazırlayıp izletiyorum.
O zaman bir tane daha o tarz dizi yazayım; Wentworth ismi, gayet güzel. Yine kadınlar hapishanesinde olan biten olaylar.ben modern family ye yazdigimi buraya yazdim sanmisim kavun kokusu, orange is the new black i cok bekletiolar yaa. bi cirpida izledim gitti diger sezonlari
netflix te varsa izlerim, Oz u biliyorum , eski bir dizi , bi iki kez izledim ama , sanirim cok sarmamisti , yada imkanim olmadi sonra izlemeye .... tam olarak ne zaman oldugunu hatirliyamadim simdi . Ama methini duydumO zaman bir tane daha o tarz dizi yazayım; Wentworth ismi, gayet güzel. Yine kadınlar hapishanesinde olan biten olaylar.
Ama hapishane dizilerinin kralı, anası, babası, atası hangi dizi diye soran olursa derim ki OZ. Muhakkak izlenmesi gereken dizidir. Bazı yerlerde adı Oz diye geçiyor, bazılarında da The Oz.
Aman yarabbiiiiiiii, Oz'u beğenmeyen bir kişi ne arkadaşım olabilir ne de dizi seven bir insannetflix te varsa izlerim, Oz u biliyorum , eski bir dizi , bi iki kez izledim ama , sanirim cok sarmamisti , yada imkanim olmadi sonra izlemeye .... tam olarak ne zaman oldugunu hatirliyamadim simdi . Ama methini duydum
kiz ahhaha, ay hic gulesim yoktu, teeeee ne zaman izlediydim , sende haaa ilahiAman yarabbiiiiiiii, Oz'u beğenmeyen bir kişi ne arkadaşım olabilir ne de dizi seven bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?