Orange Is the New Black

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
448
34
Nişanlı bir kadın olan Piper Chapman (Taylor Schilling), 10 yıl önce üniversitedeyken tanıdığı bir uyuşturucu satıcısı olan Alex (Laura Prepon) yüzünden tutuklanır ve birkaç yıllığına hapse düşer. Piper’ın New York’taki nişanlısı Larry (Jason Biggs) ile yaşadığı konforlu hayattan vazgeçip, topluma olan borcunu ödemesi gerekmektedir. Dizi de kahramanımızın turuncu hapishane giysilerine bürünüp, hapishane kültürünü öğrenmeye ve hayatında inandığı her şeyi sorgulamaya giriştiği, hapisteki ilginç ve lafını esirgemeyen tiplerle beklenmedik dostluklar kurduğu bir döneme, mizahi bir dille tanık eder bizleri.

Dizi, Weeds yazarı ve yaratıcısı Jenji Kohan‘ın yarattığı bir komedi drama; Piper Kerman‘ın "Orange Is The New Black: My Year In a Women’s Prison" isimli anı romanının televizyon uyarlaması.

Konusunu beğendim. Şimdi aratınca yepyeni bir dizi olduğunu gördüm. Şimdilik tek 1 bölüm var. :)

İzlemeye başlayayım öyleyse...:)

kimse bi şey yazmamış ama takip ettiğim 3 dizi arasında :) tek kelimeyle muhteşem. olaylar tüm gerçekliğiyle güzelliğiyle çirkinliğiyle iğrençliğiyle anlatılıyor :)

kimse bi şey yazmamış ama takip ettiğim 3 dizi arasında :) tek kelimeyle muhteşem. olaylar tüm gerçekliğiyle güzelliğiyle çirkinliğiyle iğrençliğiyle anlatılıyor :)

Siz mesaj atınca diziyi unuttuğumu fark ettim.:) Bu arada yanlış olmuş tek 1 bölüm yok. 1 sezon vardı en son... :)

Ben ilk bölümü izledim baya sıkıcı geldi. :/

Fena değil arada boş kaldıkça izliyorum ama izlerken birşeyler yememek gereken diziler listesinde benim için:27:

3.sezon bölümleri de geçen haftada verildi. Şu an Türkçe alt yazıda sanırım 8.bölümdeler. ^^/

Ilk sezon dokuzuncu bölümdeyim. Gerçekten de yukarda arkadaşın belirttiği gibi diziyi izlerken bişeyler yememek daha mantıklı :)

ve ben bu diziyi yeni keşfettim :27: neyse daha iyi oldu biriktirip seyretmiş gibi olacağım..

Çok severim, hatta son sezonun tüm bölümleri toptan sızınca daha da sevmiştim, sevinmiştim. Kıskanç bayanlar eşine izletmesin, ben kendi ellerimle hazırlayıp izletiyorum. :KK45:

Çok severim, hatta son sezonun tüm bölümleri toptan sızınca daha da sevmiştim, sevinmiştim. Kıskanç bayanlar eşine izletmesin, ben kendi ellerimle hazırlayıp izletiyorum. :KK45:
ben modern family ye yazdigimi buraya yazdim sanmisim kavun kokusu, orange is the new black i cok bekletiolar yaa. bi cirpida izledim gitti diger sezonlari

ben modern family ye yazdigimi buraya yazdim sanmisim kavun kokusu, orange is the new black i cok bekletiolar yaa. bi cirpida izledim gitti diger sezonlari
O zaman bir tane daha o tarz dizi yazayım; Wentworth ismi, gayet güzel. Yine kadınlar hapishanesinde olan biten olaylar.
Ama hapishane dizilerinin kralı, anası, babası, atası hangi dizi diye soran olursa derim ki OZ. Muhakkak izlenmesi gereken dizidir. Bazı yerlerde adı Oz diye geçiyor, bazılarında da The Oz.

O zaman bir tane daha o tarz dizi yazayım; Wentworth ismi, gayet güzel. Yine kadınlar hapishanesinde olan biten olaylar.
Ama hapishane dizilerinin kralı, anası, babası, atası hangi dizi diye soran olursa derim ki OZ. Muhakkak izlenmesi gereken dizidir. Bazı yerlerde adı Oz diye geçiyor, bazılarında da The Oz.
netflix te varsa izlerim, Oz u biliyorum , eski bir dizi , bi iki kez izledim ama , sanirim cok sarmamisti , yada imkanim olmadi sonra izlemeye .... tam olarak ne zaman oldugunu hatirliyamadim simdi . Ama methini duydum

netflix te varsa izlerim, Oz u biliyorum , eski bir dizi , bi iki kez izledim ama , sanirim cok sarmamisti , yada imkanim olmadi sonra izlemeye .... tam olarak ne zaman oldugunu hatirliyamadim simdi . Ama methini duydum
Aman yarabbiiiiiiii, Oz'u beğenmeyen bir kişi ne arkadaşım olabilir ne de dizi seven bir insan :63::KK45::KK45:

Aman yarabbiiiiiiii, Oz'u beğenmeyen bir kişi ne arkadaşım olabilir ne de dizi seven bir insan :63::KK45::KK45:
kiz ahhaha, ay hic gulesim yoktu, teeeee ne zaman izlediydim , sende haaa ilahi:KK22: bi dahada firsat olmadi yani, hatta tekerlekli sandalyedeki zenci oglani hatirliyorum. ciksa bizim nette izlerim zaar,
sen övdükten sonra ;) :KK19:

Back