Oral seks

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dini şeyler yasak maalesef ama yine de bilgilendirmek istedim çok araştırdım bu konuyu bende. Şöyle ki özür dileyerek söylüyorum ters yani anal ilişki ve regl olmamız dışında eşimiz bize her türlü helal yani bir sakıncası yok
Yaa çok tesekkur ederim vicdanım rahatsızdı

Fetva hattına bağlansaydınız hoca mıyız biz burda caiz ya da değil diycez:110:
Not: yapmayı seviyorum tabii hijyenik olduğu müddetçe, yapmadan önce muhakkak tekrar yıkatıyorumo_O
Temizlik imandan gelir diye noktalıyorum ahddjdk
Sana hocasın cevap ver diyen olmadı kendi kendine girme triplere

Böyle konulardaki en kesin ve doğru cevap din adamlarının görüşleridir ve dini kitaplarda yazanlardır diye düşünüyorum. Burda her kafadan bir ses çıkıyor diye. Bilgi kirliliği fazlasıyla var. Kafa karışıyo. Google a yazdığınız zaman zaten diyanetin görüşü belli, yazıyor. Siz de bu kadar insanların ne dediğine takılmayın bence. Herkes canım cicimli yazacak ve pışpışlayacak değil ya.🤷🏼‍♀️

Dini şeyler yasak maalesef ama yine de bilgilendirmek istedim çok araştırdım bu konuyu bende. Şöyle ki özür dileyerek söylüyorum ters yani anal ilişki ve regl olmamız dışında eşimiz bize her türlü helal yani bir sakıncası yok
Ben de böyle biliyorum
Hatta yıllarca eşime izin vermedim ama vermediğime pişman oldum 1 yıl önce öğrendim ben de😅

Dinen bi sakıncası yok. Nurettin yıldızın mahrem cevaplar ya da Asım uysalın evlilik ve cinsel hayat kitaplarında daha detaylı cevap bulabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X