• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oral-B Şarjlı Diş Fırçsı Triumph 5000 D32 kullanıcı yorumları

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.163
2
69.488
1.623
101
Diş fırçasının wireless modeli olur mu demeyin. Görmemişin diş fırçası wireless olmuş onu gelip yazmış buraya. Çok samimi olarak söylüyorum diğer diş fırçalarınızı bir kenara bırakıp bunu bir kez deneyin.....

Oral-B''nin teknolojik olarak en gelişmiş şarj edilebilir diş fırçası.

3D teknolojisi satesinde dakikada 40.000 ileri-geri ve 8800 sağa-sola dönme hareketi ile dişlerde ve diş etlerinde derinlemesine etkin bir temizlik sağlar.

Akıllı Teknoloji özelliği, diş fırçalama performansınızın artmasını sağlar.

Gelişmiş Oral-B FlossAction fırça başındaki Mikro-Titreşimli kıllar, diş aralarına nazikce girerek sıradışı bir diş temizliği sağlar.

Sensitive fırça başı başı, hassas dişleri ve dişetlerini derinlemesine temizler.Dişlere ve dişetlerine zarar vermeyen yumuşak kıl dokusuna sahiptir

3D Whıte fırça başı belirli zamanlarda veya günlük beyazlatma işlemi için oral-b 3d white fırça başını kullanın.Diş hekimlerinden esinlenen parlatıcı yapısı kahve çay ve tütün lekelerini etkili şekilde çıkararak beyazlatma sağlar

Farklı fırçalama modları (Günlük, hassas,masaj,beyazlatma,yoğun)

Smartguide gösterge diş fırçasından bağımsız bir ünite olup fırçada kullandığınız modu ve pil seviyesini gösterir ayrıyetten Zaman sayacı, diş hekimlerinin tavsiye ettiği iki dk ulaştığınızı ve smartguide pil seviye göstergesini göstermektedir

3 Boyutlu Teknoloji: Titreşimli ve salınımlı (ileri- geri) dönme hareketi. Dakikada 8.800 salınım hareketi ve 40.000 titreşim. Tam şarj edildikten sonra en az 30 dk çalışma zamanı. 5 Fırçalama Modu ( temizlik, parlatma, hassas, masaj ve 3 dk boyunca fırçalama). 2 dk'lık (30 snx4) süre ölçer ve 3 dk'lık (45snx4) süre ölçer. Basınç göstergesi (2,4 Newton üzeri basınç uygulandığında titreşim hareketi otomatik olarak durur). Precision Clean, Pro-White, Sensitive ve Floss Action başlık. Uygun olan Oral-B Yedek Başlıklar: EB17, EB17-2, EB18, EB10, EB25-2. Professional Care 5000 Triumph SmartGuide teknolojisi ile birlikte gelir. SmartGuide, düz bir yüzeyde durabilen veya duvara monte edilebilen oval bir ekrana sahip akıllı bir teknolojidir. Professional Care 5000 Triumph diş fırçanızla kablosuz iletişim kurarak size ağzınızın hangi bölümünü fırçalamanız gerektiğini, hangi fırçalama ayarını kullanmakta olduğunuzu, kaç dakika ve saniye boyunca dişlerinizi fırçaladığınızı gösterir. Fazla basınç uygulandığında üzerinde yanan kırmızı ikaz ışığı sayesinde diş ve diş etlerinizi en doğru şekilde fırçalamanıza yardımcı olur.

Diş Fırçası Seçimi
1.Diş fırçası seçerken nelere dikkat etmeliyiz?
2.Elektrikli diş fırçaları dişleri daha mı iyi temizler?
3.Diş fırçasının şekli nasıl olmalı?
4.Diş fırçası hangi sıklıkta değiştirilmeli?
5.Diş fırçasının kılları nasıl olmalı?
6.Çocuklar için diş fırçası alırken nelere dikkat edilmeli?

bende vardı ama çok zaman istiyo ve temizde yapmıyo.ben 2 kere filan kullandım şimdide nerde allah bilir:)

bende vardı ama çok zaman istiyo ve temizde yapmıyo.ben 2 kere filan kullandım şimdide nerde allah bilir:)

ben çok memnunum... aynı üründen bahsediyoruz değil mi ? karşıda bir saati var ne zaman nereyi yapcağınızı filan gösteriyor

Back