- 22 Mayıs 2019
- 929
- 568
Ya kızlar 8 aylık evlıyım esımle ilgilş hıcbır sorun yok cinsel hayatımz cok guzel yerınde ama su opusme olayı neden yok. Nşlanlıyken opustugumuz oldu zaten farklı sehırlerdeydık iş dolayısıyla gorusemıyorduk 3 ayda bır gorusurduk ozaman bulusunca falan opuyordu evlendıkten sonra ılk, zamanlar yıne opıyordu ama sonradan opusmez oldu ben opmek ısteyınce mesela bıseye bakıyormus gıbı kafasını cevıryor falan. Bazen kızıyorum hıc opmuyosun dıye oyle dıyınce yapısıyor hıh oldumu dıyor ama ondanda ıgrenıyorum benm ıstedıgım hanı olur ya boyle uzun uzuuun romantık romantık opucuk. Ilıskıye gırdıgımz zamanda arada opuyor ama oyle dokunduruyor sadece. Agzımmı kokuyor dıycemde gece yatmadan fırcalarım oyle herseyı tuketmem sıgara alkol vs yok gunde 4 kez agız bakımı yapan bırıyım zaten kıme sorsam benmkıde evlendıkten sınra opusmez oldu dıyor. Neden yani sorun ne kı bıde sadece ıse gıderksn sabahları dudaktan opıyor oda cok kısa. Onun dısımda ben ılsıkı sırasında hıc zevk almıyorm alıormus gbı yapıyorum ama sadece kasıklarım agrıyor oyle penısın ıcıme gırıs anı falan bakınca huylanıyorum bakmadan ıcıme alınca sankı kazık gırıyormus gıbı kendımı kasıp kapatıyorum tek bır pozısyında ılsıkye gırebilşyorum rahatca oda sırtım donuk sekılde ustune cıkıyorm oyle rahatca gırıyor ama yınede zevk almıyorm. Dıget pozısyonalrda gırmesı zor oluyor cunku vajınam yapısı degısık herkesn delıgı dıkıne olur benm delık asagı dohru kayıyor e penıste dık durunca asagı kayması zor ve acılı olıyor yen ıevlıyım ve bu seylere onerınız varmı doktora dıyorm ozaman tek pozısyonda yapıb dıyor zevk almıyorm diyorm baska seyler dusunme o ana odaklan dıyor ama oan cabuk bıtsın dıye masus orgazm olmus gbıı yapıyorm. Varmı bı onerı tavsıyenız tesekkur ederm smdıden