öpüşmeek :(

teşekkür ettim :):) he bide ayrıca oruç tutuyorum da bu donem malum donem tutamıyorum

BNCDE CANIM ZATEN ÇOK KOLAY O AĞZINI Bı SAĞA Bı SOLA CEWRıO SENDE TAM TERSı YÖNDE AYNI HAREKETı YAP OLUR AYY FıZıK PROBLEMı GıBı OLDU AMA AYNISININ TERS YÖNÜNDE YAP ıŞTE ANLA YAA:kedi:

bak sana teknik bir bilgi daha,gece gece hayrım olsun.....

hani küçükken içinde ddük olan şekerler var ya....o pozisyonu al ,ilk önce şekerini ye sonra düdüğü öter zaten ,sen merak etme....

öğrenip öğrenmediğimi artık zamanla anlıcam bakalım

allahım öpüşemiyorumm büyük bir dert içindeyim ne olur yardım et bu dertten kurtar beniii:))

kaydirigubbakcemile3 benimde okulda ki bi arkadaş öpüşşürken nefes alamıyorum diye ağlamıştı aklıma o geldi kaydirigubbakcemile3
Hey allahııım neler var neleeer
Gözlerini kapatıp dene bide kaydirigubbakcemile3 sengözlerimebaksanab

anaaa konuya bak kaçıncı sayfaya gelmiş.sayfayı okuyanlara bakarmısınız 26 kişi. ne enteresan konu ..

sayfaların hızına yetişilmio bnce gerçekten yeni bitme kız çocugu yaa kurt ava giderken avlanacak haberi yok ama ......

AHANDA BURAYA YAZIYOM BİRAZDAN BAŞKA ABUK Bİİ KONUYLA GERİ DÖNECEK ...klava:

yok yazmıcam merak etme başka bi problem yok çunku :) ayrıca tmm yahu teşekkür ettim herkese hala nedir bu tepki anlam veremedim.bi dövmediğiniz kaldı hee senağlama ayrıca sevgilim öpmemi hakediyor kurt avcı mavcı olayı yok.sonuçta masum bi opücük istedi sadece.problem oldu yazayım ddim.ii tmm boyle konular açmam bir daha.ayrıca ban niye yiyorum yau.iyi ki bir konu açtım yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…