öpüşmeek :(

kurtcobain

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
59
0
286
Ankara
merhaba.ya ben çok üzgünüm çok tuhaf hissediyorum.3 4 aydır bir sevgilim var ve aramız çok iyi gayet.gecenlerde beni öpmek istedi ve öpmeye başladı doğal olarak ve ben napıcağımı şaşırdım.daha once kimseyle opuşmedim ve yapamıcağımı düşündüm.reddetmiş gibi oldu.anlayışla karşıladı tabii.ama buseferde ben rahatsız oldum yani çekindim sanırım bilmiorum.kafamda daha farklı şeyler oluştu belkide ben acaba sevmiyorum ondan mı boyle oldu diye :S şimdi ben napıcam tekrar aynı şeyler olcak bahaneler üretmek istemiyorum.hani ya yapamazsam diye korkuyorum.bana biri cesaret versin akıl versin ne biliim pff :/ yani ilk deneyimimde acaip derece çuvalladım.

şaka bir yana ama bu doğal içten gelen biir dürtü ....
yani hiç kimse bunun dersini yada eğitimini almıyor sonuçta ...hem artık tv.pc net derken eğitimi fazlası ile almış olunuyor :1rolleyes: bana kalırsa bol bol dizi izle mesela aşk-ı memnu olabilir...:sm_cool:

yahu biliyorum daha neler gorcez böyle bi dertlendim moralim bozuldu neden boyle oldu diyee bakalım ilkinde çuvalladık artık ilerde nolur bilemicem.:/ sanki ben bugun bunu yapamadığımdan dolayı sanki benden uzaklaşcak gibime geldi ne biliim işte ayh üff kendi kendime kuruyorum işte sanırım.

tek derdin bu olsun yahu kaydirigubbakcemile3

bu öğretilecek bir şey değil ki burada tarif istiyorsun, yaşayıp göreceksin kendin. bunu talep etmesi doğal sen de kendi görüşlerin ve isteklerin çerçevesinde cevap verirsin olur biter. bak anlayışla da karşılamış daha ne olsun...

ahh be canım tek derdin öpüşmek olsun.. olan var olmayan var yapan var yapamayan var canı çeken var çekmeyen var....:))

muhahaha yahu tarif istemiorum zaten.hani boyle olması doğal mı falan o bakımdan şeyyttm.utandım falan bide :kedi: neyse artık bakıcaz napalım.umarım tkrar aynı şey olmaz.teşekkür ederim hepinizeee .))

ula mübarek gün herkezde bir patlama gidiyor sonumuz hayır olsun inşallah
yavrum zaten öyle hemen öpüşme zaten o zamanda yanlış anlar sevgilin

canm merak etme bu çuvallamayı her kız yaşarr yani ilk deneyimde.ayrıca çuvallaman daha iyi olmuş bu konuda profesyonel olmandan daha iyi.en azından ilki onunla yaşadığını düşünür ve hoşuna giderr.hiç üzülme canmm.umarım üzülmene ve sevmene layık biridirr. :)

ya zaten soyledim hani daha once olmadı falan diye.ya en iyisi belki de boyle sert hatun modeli o ugrassın da çözsün beni işte naz niyaz iyidir zamanla olur artık :) ayrıca konu açmış olmak için değil ya bisürü farklı renkte insan var herkes bi fikrini soyler bana yardımcı olur diye açtım :) yahu oyle bir de opüşme falan da olmadı hani bi adım attı gerisi bnm sayemde gelmedi

kurtçoban
nikinde ilginç kaydirigubbakcemile3
bak canum,sevgilin öpmek için eğildiğinde, sen öylecene dur hiç kıpraşma vereliniortak

1)bırak kendini,ben bilmem partnerim bilirde,o bilir işini.....

2)bol bol bu konuda özel hazırlanmış mecmua,film gibi yayınlardan faydalan....

3)parklarda bankların net ve gizli gizli izlenebileceği yerlere gizlen,olayı birde canlı izle....

4)buda en son alternetif,sabırlı ol,zamanla sana öğretirler...

kurtçoban
nikinde ilginç kaydirigubbakcemile3
bak canum,sevgilin öpmek için eğildiğinde, sen öylecene dur hiç kıpraşma vereliniortak

:lepi::lepi: sonra bölee olcaksınızz Şeniz sonra sen böle olcan sonrada opuyorumnanaktan

bak anacım bu herif seni kullanıyo
öpme öpüşme
hiç güzel bişi değil zaten
gel vazgeç
Sen biraz kitap filen oku,sitenin kişisel gelişim bölümlerine filan göz at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…