Kizlar opu oldum kanamali ve tamponlu bol agrili bi islemdi ve 3.gunu transfer oldum islemin ertesigunu agrim gecmisti transferden sonra sol yumurtaliklarim agriyo coook agriyo yumurta zaten soldan alinmisti bugun 4.gunum ozellikle progeston fitili koyunca belim ve opu oodugum yer sızlıyor ve agriyo ben bebeegin tuttuğunu dusunuyodum ama kabiz oldum 3 gundur maf oldum artik umudum yok ama neden benim bu agrilarim gecmiyiioo varmi fikri olannn
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Opudan sonra gecmeyen ağrı
- Konu Sahibi Edanmmmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Bittim ben ya bu neydi basima gelenÇok sağlam hormon alıyoruz. Aslında opu ağrı yapmıyor çok fazla biz yumurtası azlarda. Ağrılar normal. Kabız da olduysan gaz ağrısı da eklenir.
- 21 Ağustos 2020
- 214
- 303
- 53
- 34
Bende opu sonrası mahvolmuştum . Kanamam oldu tampon da vardı . Geçiyor zamanla . Kabızlık için doktorum dubhalac verdi .Kizlar opu oldum kanamali ve tamponlu bol agrili bi islemdi ve 3.gunu transfer oldum islemin ertesigunu agrim gecmisti transferden sonra sol yumurtaliklarim agriyo coook agriyo yumurta zaten soldan alinmisti bugun 4.gunum ozellikle progeston fitili koyunca belim ve opu oodugum yer sızlıyor ve agriyo ben bebeegin tuttuğunu dusunuyodum ama kabiz oldum 3 gundur maf oldum artik umudum yok ama neden benim bu agrilarim gecmiyiioo varmi fikri olannn
Taze transfer oldugu icinmi benim agrilarim gecmiyo acabaBende opu sonrası mahvolmuştum . Kanamam oldu tampon da vardı . Geçiyor zamanla . Kabızlık için doktorum dubhalac verdi .
- 21 Ağustos 2020
- 214
- 303
- 53
- 34
Aaaaa olabilir ama yine de doktoruna söyle mutlakaTaze transfer oldugu icinmi benim agrilarim gecmiyo acaba
- 6 Şubat 2021
- 10
- 12
- 3
- 32
Merak etme canım yaşadıkların gayet normal nasipse bende 2 gün sonra sonucumu öğreneceğim bebeğim bana tutundumu yoksa beni bıraktım ama korkma bu ağrılar gayet normal kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyor 7 inci günden sonra rahatliyorsunKizlar opu oldum kanamali ve tamponlu bol agrili bi islemdi ve 3.gunu transfer oldum islemin ertesigunu agrim gecmisti transferden sonra sol yumurtaliklarim agriyo coook agriyo yumurta zaten soldan alinmisti bugun 4.gunum ozellikle progeston fitili koyunca belim ve opu oodugum yer sızlıyor ve agriyo ben bebeegin tuttuğunu dusunuyodum ama kabiz oldum 3 gundur maf oldum artik umudum yok ama neden benim bu agrilarim gecmiyiioo varmi fikri olannn
Benimki tutunmus bana hamileyim 7.gun bugun pozitif çıktıMerak etme canım yaşadıkların gayet normal nasipse bende 2 gün sonra sonucumu öğreneceğim bebeğim bana tutundumu yoksa beni bıraktım ama korkma bu ağrılar gayet normal kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyor 7 inci günden sonra rahatliyorsun
Hamileymisim ondanmis agrilarimAaaaa olabilir ama yine de doktoruna söyle mutlaka
- 6 Şubat 2021
- 10
- 12
- 3
- 32
Ya çok sevindim bende yarın öğreneceğim olup olmadığını rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahBenimki tutunmus bana hamileyim 7.gun bugun pozitif çıktı
- 6 Şubat 2021
- 10
- 12
- 3
- 32
Ya çok sevindim bende yarın öğreneceğim olup olmadığını rabbim sağlıkla kucağınıza almayıBenimki tutunmus bana hamileyim 7.gun bugun pozitif çıktı
İnşallah sizde olumlu sonuc alırsınızYa çok sevindim bende yarın öğreneceğim olup olmadığını rabbim sağlıkla kucağınıza almayı
Canim 3. Gun transferin miydi 7. Gunu mu yaptin testHamileymisim ondanmis agrilarim
Evet 3. Gun 7.gun sonuc aldim canimCanim 3. Gun transferin miydi 7. Gunu mu yaptin test
Kan testi mi verdin canim burde transfer gununude sayip 7 miEvet 3. Gun 7.gun sonuc aldim canim
Evet aynen 7. Gun opu oldugum gunle.birlikteKan testi mi verdin canim burde transfer gununude sayip 7 mi