Trend Ayakkabı Modelleri Öpücük Burunlu Topuklu Ayakkabılar

Bot Modelleri, Çizme Modelleri, Topuklu Ayakkabı Modelleri, Babet Modelleri

öpücük burunlu topuklu ayakkabılar ilginçmiş :)

bende bütün yazı bunlarla geçirdim,ama ismi inanılmaz hoşuma gitti..öpücük burun Şeniz sırnaşık şey

hepsiii çok güzelll..yüksek topuklu ayakkabıda ön kısımda kalın olursa rahat oluyo ama ön kısım ince olursa o zman parmaklar bitioo..ne dmek istediğimi anlayan war mı?:uhm:

böle bi ayakkabı aldım rugan siyah ortasında kurdele şeklinde taşlı toka var biraz da topuklu süperrrrrrrrrr yaa çok içime sindi burnu açık çorap arıorum kıslar bildiiniz marka varsa sölermisiniz.

bu tarz aradim türkiyede istedigim gibi bulamadim yaaa offf

hep baska sey gösterip öneriyorlar yok diyorum illa satacaklar yaaaaaaa

mesela bu benimkisi diil tabi de benimki tam rugan ve ortasında kurdele tarzında taşlı aparat var misal die koyuorum kafanızda canlansın örneği

Eklentiler

• $TOPUKLU-TRENDY-RUGAN-AYAKKABI-36-41__16981981_0.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 77
mesela bu benimkisi diil tabi de benimki tam rugan ve ortasında kurdele tarzında taşlı aparat var misal die koyuorum kafanızda canlansın örneği

coook güzel ya bayildim, bir türlü bulamadim aradigim tarzdan hele böyle hic görmedim, bir iki benzeri model vardi onlarida begenmedim

Bizim bursa uzun çarşıda var bu tarz modeller eminim diğer şehirlerin çarşılarında da vardır. Markalara baktığınız için kısıtlı oluo bulamıosunuz ben 50 ytl aldım pazarlık yaparak :jeyyar:

valla tatlim marka murka bakmadim ben pazardan bile baktim magazalardan baktim,
bir yerde buldum biraz benzeri ama yandan acikti onada satici 120 TL dedi
artik burdan interneten vs alacagim herhalde
tr nin her yerinde bulunur denmisti bana belki istanbuldadir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…