• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opu sonrası

washingtonxy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
83
14
8
35
Arkadaşlar meraba pazar gunu öglen opu oldum.bugun gunlerden çarsamba ve ben pazardan bugune duzelemedim kasıkta agri vajinada agrı oluyor tuvaletimi yapamıyorum ne zaman duzelirim bugun sabah tuvalete gittikten sonra korkunc agri oldu evde tekim birde eşim iste bir parol ictim biraz azaldi sizlerdede oldumu lutfen bilgi istiyorum benim diger opularda hic agrim sizim olmuyordu

Arkadaşlar meraba pazar gunu öglen opu oldum.bugun gunlerden çarsamba ve ben pazardan bugune duzelemedim kasıkta agri vajinada agrı oluyor tuvaletimi yapamıyorum ne zaman duzelirim bugun sabah tuvalete gittikten sonra korkunc agri oldu evde tekim birde eşim iste bir parol ictim biraz azaldi sizlerdede oldumu lutfen bilgi istiyorum benim diger opularda hic agrim sizim olmuyordu
Ohss olmuş olabilirsin canım doktorunu ara bilgi ver. Bu kadar uzun sürmez ağrısı

Merhaba kaç yumurta çıktı canım benim ilk tüp bebek tedavisinde 13 yumurta toplandı hicbirsekilde ağrım olmadı gerçi tedavi fiyasko çıktı orası ayrı birşey bu seferki de 20 yumurta toplandı benimde nerdeyse 1 buçuk hafta ağrım oldu idrar yaparken yoğun ağrı yürürken kasık ağrısı
Opu sonrası antibiyotik kullandinmi ağrım olursa diye alveres vermişlerdi yanında sonra birden bire kayboldu ben uzandım dinlendim bol su ile atlattım eğer dayanamicak kadar ağrın varsa sürekli ise hastaneye git sıvı birikmesi olmuş olabilir kendi tüp bebek merkezinde bildirebilirsin

Canım benim de bu sefer böyle oldu 25 yumurtam toplanmıştı yaklaşık dört beş gün sürdü ağrı kesici içtim doktorumla konuştuktan sonra

Back
X