Opu sonrası

babymam

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
205
43
29
Kızlar dün opu oldum ilk gün kasık ağrım fazla idi WC e giderken canım acıyordu kasılıyordum
Bugün daha iyiyim kasık ağrım var ama katlanılır bir hassasiyet, gün içinde yiyip içtikçe karnım da şişlik oluyor
Sizde de oldu mu bu durum geçici mi acaba daha yeni olduğum için mi böyle

İlk gün eve geldikten sonra benim de wc ye giderken canım acıyordu ikinci ve üçüncü gün şiddetlendi. Doktora gidince Karnımda sıvı toplandığını öğrendim. Kendinizi izleyin, semptomlar artış gösterirse mutlaka doktorunuza görünün.

Opudan sonra öyle oluyor doktorunuz 3-4 gün sonrasına kontrole çağırmıştır zaten. Hem ilacın etkisi hem sıvı toplanma oluyor. Bendede hafif ohss olmuştu transferi sonraki adet yapıcaz demişlerdi

Opudan sonra öyle oluyor doktorunuz 3-4 gün sonrasına kontrole çağırmıştır zaten. Hem ilacın etkisi hem sıvı toplanma oluyor. Bendede hafif ohss olmuştu transferi sonraki adet yapıcaz demişlerdi
Henüz çağırmadı 2 gün oldu ama bana 3. Gün transfer yapacağız dendi
Yumurtam azdı 4 tane çok sıvı toplamamıştır ama az da olsa gergin şiş tabi

bol bol su içip tuvalete çıkmaya çalışın ve tabi su içip tuvalete çıkmazsanız ve çok şiş hissedersiniz doktora başvurun. bana doktorum bol bol su iç tuvalete çık demişti yoksa hastanelik olabilirsin vücudun haliyle sıvı toplayacak dedi su içtikçe atacaksın demişti.

Henüz çağırmadı 2 gün oldu ama bana 3. Gün transfer yapacağız dendi
Yumurtam azdı 4 tane çok sıvı toplamamıştır ama az da olsa gergin şiş tabi
Bol sıvı bol protein bide yürüyüş yap demişti bana doktorum. Benim yumurta çokluğundan değil kullandığım ilaçlar güçlü geldi o yüzden oldum ohss. Ama genelde göbekten iğne alındığı zaman şişkinlik yapıyor. Geçmiş olsun

ben dort gune yakin tuvalete otururken aci cekmistim,ki ohss olmadim baska bir sikayetim agrim olmadi. Cok yumurtam da toplanmamisti acikcasi. Ama geciyor yani,bol su icmistim uc gun antibiyotik kullandigim icin,o yuzden odemim cok olmamisti

ben dort gune yakin tuvalete otururken aci cekmistim,ki ohss olmadim baska bir sikayetim agrim olmadi. Cok yumurtam da toplanmamisti acikcasi. Ama geciyor yani,bol su icmistim uc gun antibiyotik kullandigim icin,o yuzden odemim cok olmamisti
Antibiyotik kullanıyorum Opu sonrası verdi
Şişlik var ama büyük tuvalete çıkamadım yani şişlik üzerine bir de yediklerim bedende kalıyor
Geçer umarım
Suyu içiyorum da çok değil artıracağım su içmeyi

Olabilir bende Gonalf 300 vurdumhep 12 gün boyunca oda etkiliyor

Su içince WC e çıkıyorum ama büyük tuvalet olmuyor gelmiyor

Kabizligi yasamadim hic ama bence rahatsizlik vermeye basladiysa doktorunuza danisip ilac alin derim, bu psikolojide bi de onun gerginligini hic yasamaniza degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…